RAM naudojimas

S

sameem_shabbir

Guest
Hi all
Aš naudoju Spartan3 1000k FPGA.Aš stengiuosi naudoti Block RAM mano kodas
Mano adresas yra 16 bitų išmintingas.16 bitų adr Block RAM utilizaation yra 54%

Dabar, jeigu aš daugiau adr bitų iki 17
XST suteikia info žinutę

"Nepavyko įgyvendinti, nes Bram Ji bus modled kaip Platinama RAM"Ir tada ji pradeda perdirbti ir saugoti perdirbimoAr yra kokia nors galimybė, kad aš galiu padidinti savo atminties dydžio.
I don't care, jei sintezė priimti visą naktį, tačiau jis gali būti padaryta ???????????
Nes man reikia šiek tiek daugiau Bram mano projektas.
Thnx

Galite keisti kai blokas RAM Platinama RAM Core generatorius.

Ar jūs naudojate modernią versija ISE?Senesni XST būtų išvesti tik iki 16 bitų, o ne visas 18 bitus (ir tikriausiai ne 17 bitų arba, bet aš niekada nebandė 17).Naujausi versijas XST yra protingesni.

Taip, aš naudoju ISE 9.2i

Do you mean, kad neseniai versijos ISE galite modelis nei 16 bitų darant kaip vartais ir kaip paskirstyti RAM dalis dalis

Oi!

to 17 bits.

Kai pasakė, kad tu daugiau adr iki 17 bitų, aš neteisingai, kad vis daugiau duomenų, kurie
17 bitų.Sorry for the confusion!Prašome ignoruoti mano ankstesnį pranešimą.

Kaip plačiai yra jūsų duomenų autobusu?

Spartos-3 duomenų lape sako XC3S1000 yra 432 kilobits bloko atminties ir iki 120 kilobits iš Platinama RAM.Atminkite, kad Platinama RAM pastatyta logika audinio, todėl, jei naudojate iš 120 kilobitais, tuomet jūs neturite jokios kitos logikos kambarį.

Tuo atveju, kam nors įdomu, čia, kur mano ankstesnis atsakymas buvo pozicijoje...
Kiekvienas FPGA Block RAM primityvus turi konfigūruoti duomenų magistralės plotis: 1, 2, 4, 9, 18 arba 36 bitų, ir įvairių adresas gylyje.Jei jūsų DTL sukuria 18-bitų atmintį (iki 1K žodžius), tada ISE XST turėtų išvesti 18-bitų atminties blokas.Tačiau senesnės versijos ISE būtų išvesti 16-bit ir 2-bitų atminties blokas.Tai neracionalaus, naudojantys dvigubai daugiau atminties blokas Pirmykštė kaip reikia.Naujos versijos XST yra protingesni.

Hi echo
Dabar aš naudoju 3 * 65 kilogramą RAM (If I Augantis adr bitai 1 to excceds turimus išteklius)

aš dabar norite padidinti IT
Ar man patinka šis

Tai XST modelių RAM kaip vartais ir kaip paskirstyti RAM dalis dalis

Jei TAIP
Jakze
Jeigu NE
....................

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back