Radiacinės modelio dvigubos juostos mikrojuostelinių pleistras antena

M

mnhtapu

Guest
Aš sukurta dvigubos juostos mikrojuostelinių pleistras antena rezonuojančiam freq 3,5 ir 5,5 GHz. Aš pridedamas dvi radiacijos modelius modeliuojamas CST. Spinduliuotės modelis iki 5,5 GHz, skiriasi nuo 3,5 GHz. Bet jei pažvelgti S11 grafikas, grįžti praradimas yra beveik tiek pat abiem dažniais. Bijau, kad dėl spinduliavimo modelio iki 5,5 GHz, antena negali būti vadinamas dvejopo juostos. Ar privaloma, kad spinduliuotės modelis ne tie 2 dažniai turėtų būti tos pačios formos? [PRIDĖTI = CONFIG] 56354 [/ PRIDĖTI] [PRIDĖTI = CONFIG] 56355 [/ PRIDĖTI] [PRIDĖTI = CONFIG] 56356 [/ PRIDĖTI] Bet komentaras labai pastebimas. Ačiū. Nazmul

Labas mnhtapu, suderinimas yra geras tiek dažnius. Bet iki 5,5 GHz, atrodo, kad spinduliuotės žingsniu išilgai z ašies. Jei jis yra skirtas spinduliuoti ta kryptimi (manau ji yra), tada tai yra problema. Priešingu atveju, radiacijos modelius nereikia būti per daug panašūs. Užteks gauti turėtų būti pateikiami nurodymai, jeigu palūkanų, ir gero atitikimo ir veiksmingumo interesų dažniai. Dėl Z

Ačiū už atsakymą. Dėl radiacijos efektyvumas iki 5,5 GHz, tai -0,107 dB ir 3,5 GHz tai -0,89 dB, yra šie priimtinas vertybes? 10 log (Power spinduliuojamos / įėjimo galia, kad antena) = skleidžiamo triukšmo efektyvumas dB Štai kaip mes išreiškiame skleidžiamo triukšmo efektyvumas dB? Plz pataisyti mane jei aš neteisus.

10 log (Power spinduliuojamos / įėjimo galia, kad antena) = skleidžiamo triukšmo efektyvumas dB
Pagal įprastą apibrėžimą, nes iš "įėjimo galia į antenos", kuriuos reikia apsvarstyti "galios priimti antena ", ty atsispindi galia neturėtų būti įtrauktos. Manoma, iš viso efektyvumą.
Dėl radiacijos efektyvumas iki 5,5 GHz, tai -0,107 dB ir 3,5 GHz tai -0,89 dB, yra šie priimtinas vertybes?
Tuo 5,5 GHz, yra labai gera. Aš šiek tiek nustebęs dėl nuostolių padidėjimą rečiau. Apibrėžti dirigentas ir dielektrinių kaip praradimų, galite pamatyti, kas yra, jei tas neefektyvumas kilmę. Dėl Z

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back