P
pisoiu
Guest
Aš įsigijo neseniai radiacijos dozimetrai, naudojami vokiečių karius, tipo FH39. Nustatyti dviejų tipų parkeris dozimetrai, 50 rentgeno skalės ir kitų su 500 rentgeno skalės. Šie dozimetrai iš esmės buvo sukurta per ilgą laiką matuoti bendrą jonizuotas radiacijos, tarkim per dieną ar dvi. Ką aš mėgstu jei tai galima paversti viena iš tokių dozimetras įtaisas, kuris priemonė akimirksniu radiacijos pridedant amplifikacijos grandinė jo jonizacijos kameros. Aš mėgstu kurti kažką panašaus su Geigerio skaitiklis. Turiu 20 rašikliai taip paaukoti vieną ar dvi šio projekto nebūtų problema. Problema yra, kad aš labai gerai suprantu apie šiuo klausimu fizikos ir gali būti kai kuriuos duomenis, kad pasiilgstu. Kita problema būtų tokių namų pastatyta prietaiso kalibravimą. Akivaizdu, kad aš ir aš negalės įsigyti spinduliuotės šaltiniai, todėl vienintelis prieinamas šaltinis, geriausiu atveju, paprašyti pagalbos medicinos rentgeno įrenginys. Aš noriu žinoti, jei toks prietaisas gali būti pastatytas šių sąlygų. Linkėjimai,