E
eltonjohn
Guest
Aš perrašyti firmware, kad tai aš rašiau seniai už 8.051 pagrįstas dizainas. Ir aš atnaujinamas desigm Kadangi tomis dienomis Aš naudoju EPLD į serialize duomenimis, esant 4 MHz ir todėl, kad man reikia išorinės atminties. Tai visos dienos, kad galima būti padaryta MCU vien .. Kuris?.Na dauguma naujus. Po to visi staiga labai brangaus projekto, kad aš. Gali būti manufacured žemės riešutų dabar.Aš nusprendžiau parduoti savo "mikroprograma sandaugai. Ir perrašyti kaip multipltaform.
Taigi, aš nusprendžiau pirmiausia naudoti tik vienos rūšies kompiliatorius.IAR gali padaryti
C51.ARM AVR ir MSP430. Vėliau aš jį pratęsti iki kitų KEIL ir tt
Taigi bet kuri įstaiga, kad čia galėtų suteikti man apie tai, kaip tai daryti elegantiška forma patarimų.Aš mačiau kai kurių kai kurie projektai, kurie yra metodai siaubingas
kodas pilną # jei tai ir completly inreadable. Noriu išlaikyti visą projektą ir nuolat pridėti funkcionalumą.
Manau, kad vienas būdas yra pasinaudoti # include "file.c" kiekvienas šeimos. Bet kai kurie kompiliatorius nepriima įtraukimas C kodą su įtrauktos nuostatos dėl to.
Kitas būdas yra tiesiog padaryti projektus ir pridėti reikalingus failus.
Any suggestions?
Taigi, aš nusprendžiau pirmiausia naudoti tik vienos rūšies kompiliatorius.IAR gali padaryti
C51.ARM AVR ir MSP430. Vėliau aš jį pratęsti iki kitų KEIL ir tt
Taigi bet kuri įstaiga, kad čia galėtų suteikti man apie tai, kaip tai daryti elegantiška forma patarimų.Aš mačiau kai kurių kai kurie projektai, kurie yra metodai siaubingas
kodas pilną # jei tai ir completly inreadable. Noriu išlaikyti visą projektą ir nuolat pridėti funkcionalumą.
Manau, kad vienas būdas yra pasinaudoti # include "file.c" kiekvienas šeimos. Bet kai kurie kompiliatorius nepriima įtraukimas C kodą su įtrauktos nuostatos dėl to.
Kitas būdas yra tiesiog padaryti projektus ir pridėti reikalingus failus.
Any suggestions?