R1 šildymo optiniu atgal nuoroda

H

haseeb123

Guest
Sveiki, Turiu problema su mano grandinės kaip uždara. R1 (25 W / 15 omų) kaista per daug. Ketinu grįžti rodo, kad 1 ir 2 mano lempos nepavyko. Tais atvejais, kai ji sako (LP_Fail Norėdami IPS), thats pin, yra traukiamas didelis, kai optocoupler išsijungia žibinto gedimo atveju. Aš naudoju 24VDC. Problema yra ne programavimo, nei IPS, bet infact optocoupler atgal požymių, kad aš noriu, ir atrodo, kad yra trūkumas grandinės. R1 per įkaista per daug ir per greitai. Mano lempos kiekvieną atkreipti 1amp srovė @ 24VDC. Jei aš išlaikyti optocoupler ir R1 ir prisijungti 24VDC tiesiogiai, tada aš neturiu problemų ir lempos puikiai veikia, su ne daugiau negu šilumos klausimus. Aš bandė didelės / mažos vertės R1 ir su aukštuoju vatų, taip pat bet šildymo R1 yra daug didelis ir u gali užuosti jį deginant! Prašome gali kas nors pasiūlyti nustatyti per šildymo problema arba pasiūlyti kitą Lietusmētelis atgal nuoroda PIC mano lempa nesėkmės atveju. Haseeb

Aš netikiu, kad dabartinė prasme rezistorius 15 omų. Tačiau pateikti pagrįstą žemos įtampos kritimą prasme rezistorius, jums reikia jautresni dabartinės detektorius. Yra daug galimų sprendimų, neturi žinoti, kas jums tinka: - naudojant aukštos pusėje dabartinės prasme IC - naudojant OP diferencialinio stiprintuvo - naudojant du PNP tranzistorius veidrodžio konfigūracijos.

Thank you so much! Aš niekada negalvojau, kad taip .... ir paaiškinta labai gerai ir tai visiškai logiška. Pasistengsiu ką pasakyti ir, jei jokių problemų susisieksime su Jumis. Dar kartą, ačiū Jums labai daug Haseeb

Sveiki, aš ką tik sėkmingai išspręsti problemą. Turėjau pašarų grandinės 18V DC, 24VDC vietoj ir aš taip pat pasikeitė 3R0 / 25W rezistorius ir tai neišsprendė šildymo problema sėkmingai. Dabar turiu pačią R1 perkaitimo problema, bet dabar tai 24V AC versija plokštė. Aš išplėtė du halogeniniai lemputes 24V 50W kiekvienam. Thats apie 2Amps vienoje lempoje. Schema yra uždara. Aš bandė feedng, 18V AC ir keičiant R1 1R0 25W, bet vis dar per šildymo R1 vyksta. Prašome gali kas nors pažvelgti į mano schema (pridedama) ir pasiūlyti tai, kas gali būti blogai ir kodėl R1 pašildymo per greitai ir per karšta?? Dėka Haseeb

Turite, kad suprasti, kad rezistorius galios turės būti P = i ² * R todėl 1 omų ir 4A turite 4 ² * 1 = 16W 4 omų ir 4A jūs turite 4 ² * 4 = 64W, kita vertus, dabartinės turės būti mažesnės , nes 12v/100w lemputes (kartu) turės 1,44 omų varža, todėl, priklausomai nuo R1 vertę turėsite didelį įtampos kritimą ir beveik pusę nei 4A srovę. Naudokite mažas rezistorius 0.1 Ohm, arba net mažiau, bus geriau ir naudoti diferencialinio stiprintuvo sustiprinti įtampą, kurią jūs gaunate iš R1. Jei jūs perkeliate R1 apatinės (GND pusėje kontrolės prietaisai), ji būtų lengviau prijungti Opamp, ar dar turite naudoti papildomas daliklis. [PRIDĖTI = CONFIG] 58.324 [/ PRIDĖTI] Aleksas

Ei Ačiū už galiuko. Aš vertinu tai. : Šypsnys: dėl Haseeb

Galbūt jums išspręsti šią problemą, bet jums gali atrodyti šio tirpalo (pridedama): Redaguota: HiCurrSns_01.png DC tiekimo

Labai ačiū jums atrodys su šiuo naujuoju dizainu. Šiltas Linkėjimai Haseeb

AC, aš sukūrėme šį ... Redaguota: Jei Jūs galite gauti didelės srovės diodai galite pridėti du lygiagrečiai (priešingą) Rsns. Jums gali tekti sumažinti RI vertės (dabar ji yra 220 omų). Šie du diodai bus sumažinti šilumos išsklaidymo nuo kintamosios srovės įtampa ne Rsns, bus tik į priekį kiekvieno diodo įtampos. Pdis (apytiksliai) = 1 * Irms * 0,9 Redaguota: Rsns su diodais vertė turi būti padidinta (pasakyti - 2,2 omo ar net pašalintos) palikti didžiąją apkrovos srovės perduoti diodai. Ri vertė priklauso nuo vidurkio skirtumą tarp priekį įtampos maitinimo diodas ir IR LED (optoisolator). Ri šiuo atveju galėtų būti ne didesnis kaip 10 omai. Kaip FVM nurodė, tai tavo Panašus sprendimas toli gražu geriausias dėl jutimo dabartinę gana aukštą šilumos išsklaidymo.

Jūsų pasiūlymai ir toliau originalų dizainą, kuris buvo nepagrįstai aukštos įtampos kritimą trūkumas. Specifikacija yra nustatyti 1 A patikimai ir vežti iki 2 a. Taigi BJT tranzistorius variantas turės apie 3 W sklaidos galios ir optocoupler variantas 6 W. Jūs pamatysite, kodėl mes norite naudoti šuntas mažesnis įtampos kritimas ir jautresnė įtampos detektorius. Be to, sprendimo būdus, skirta aukštos pusėje prasme IC arba skirtumas stiprintuvas, yra šiek tiek daugiau galimybių, pavyzdžiui, du pnp tranzistorių veidrodžio konfigūracijos. Įtampos kritimas sukelia dabartinės veidrodis disbalansas ir atitinkamus išėjimo srovė.

Jūs esate teisus FVM. Tačiau ar ne manote, kad jei mums visiems sunkiai dirbame, geriausias sprendimas (pasaulyje), tada tik vienas iš mūsų reikės atsakyti. Kita vertus, manau, Klausiantiesiems yra toks protingas kaip mes visi, todėl jis / ji gali pasirinkti geriausias patogu atsakyti už jo / jos situaciją po svarstymo visas žinutes (grandynai, komentarus ir pastabas). Mano atveju, nes aš gali ne rasti ir pirkti lengvai MCUs su ASK ir taip pat gali į rašyti jų susirinkimų programas naudojant paprastą įrankiai Turiu, aš tik naudoti laikmatį nutraukti įkrovimo laikas kondensatorius, kurie galėtų atspindėti ko man reikia matuoti priemonė ... Kaip kažkas yra visada geriau, nei turintys nieko. : Smile: Taigi aš suprantu, jei kai kurie kiti negali būti suinteresuotos, kas geriausias sprendimas. : Wink:

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas 21:41 ---------- Ankstesnis po 21:11 - --------</span></span>
Labai ačiū, aš atrodys su šiuo naujuoju dizainu. Šiltas Linkėjimai Haseeb
Kaip siūloma kintamosios srovės grandinės, mes galime sumažinti Rsns (DC versija) išsklaidymo pridedant maitinimo diodas, bet tai taip pat reikės padalinti Rsns du rezistoriai. Jei domina, aš jį perbraižyti vėl (diodas). RRME

Hi RRME ačiū už pasiūlymą ir padėti. Taip, aš tikrai domina perbraižyti dėl diodo versija schema jums, kaip jūs sakė savo paskutinę žinutę. Prašome galite įdėti jį čia. Jiems vis dar atvira Options ir išbandyti įvairius triukus gauti šilumos išsklaidymo. Jiems vis dar dirba ir galėsite atnaujinti rezultatais. dėka haseeb

Atsiprašome, bet jūs tikrai galite sekti, kas buvo pasiūlyta FVM (# 11 po) naudojant IC (arba lygiavertį), Aleksas nurodyta (žinutė # 12)? Net pridedant diodai, disspiation nebus pakankamai mažas, nors ir mažesnės, nei naudojant rezistorius. Tuo atveju, jūs neturite kito pasirinkimo, bet pridėti diodas (jei DC) ir 2 diodai (lygiagrečiai ir priešais, jei kintamosios srovės) serija tarp tiekimo produkcijos ir jūsų žibintas (-ai), gal jums pirmiausia patikrinkite, kad jūsų turima galia šilumos išsklaidymo diodas (-ai) (vietoj dabartinės jutimo rezistorius) yra priimtina? Ir galbūt jums gali taip pat įvertinti pirmyn įtampos diodas paprastą voltmetrą mažiausiai: DC: matuojant jo vidutinis nuolatinės srovės verte, nes tu negali būti gali pamatyti jo pulsacijos. AC: meausre AC, nors skaitiklio vertė prisiimti matuojamas signalas yra sinusoidės (o ne pusiau trapecijos). RRME

Ok RRME Ačiū už atnaujinimą ir kitus pasiūlymus. Leiskite man įvertinti savo išvadas, ir aš susisieksime su Jumis. Šiltas Linkėjimai Haseeb

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back