quentions apie tiesiškumas LNA

D

dot13

Guest
Radau, kad daugeliu dokumentų, IIP3 buvo modeliuojamas dvispalviai dažnius.Bet jie negali pasakyti, kaip pasirinkti dviejų gretimų dažnio.Nors mano modeliavimas, jeigu aš pasirinko skirtingus dažnius, IIP3 skiriasi priklausomai.So what's kriterijaus?

Tiesą sakant, aš desinging plačiajuosčius LNA (50 ~ 860MHz) dabar spec suteikia IIP3 reikia.Ar galiu patenkinti prašymą visų dažnių diapazone?

Be to, gali kam nors suteikti man apie tai, kaip pagerinti LNA "tiesiškumas patarimų?

Ačiū.

Kriterijus yra susijęs su nekilnojamojo moduliavimo signalo dažnių juostos pločio iš vienos pusės ir iš juostos Interferer dėl kitų.Jei pavyzdžiui jūsų moduliacijos signalas 5MHz pralaidumo galite naudoti 1MHz tarpai.
Manau, kad jums turėtų atitikti jį įvairiai, bet gal yra spec, ne visada tą patį.
Linijinė gali būti patobulintas pridedant kai srovė dizainas.Yra daug dokumentus, susijusius su jo, tai priklauso nuo LNA konfigūracija.
Tikiuosi, kad jis gali padėti.
Mazz

Kaip nykščio taisykle, tarp dviejų tonų atstumą tarp imtuvo IP3 testas yra 4 kartus RX channel spacing.
Bandant IM3 dėl MA dalies siųstuvo, atstumas yra vienas transliuoja kanalą tarpai.

Ačiū už atsakymą.
Kai dokumentuose, kurie paminėti, kad padidinti Vgs pagerins tiesiškumas, o kai man padidinti Vgs, didėjantį pagal.Tad aš turiu mažinti W / L.to gm sumažėjimas ir NF padidinti.
Noriu rasti pusiausvyrą taško.Bet problema yra tokia: net dabartinių ir NF toli už leidimo, tiesiškumas vis dar negali patenkinti.

Manau y'better nuoroda į konkretų taikymą savo LNA, tada patikrinkite, ar bandymo specifikaciją Jūsų betono sistemos taikymo

springf2000 rašė:

Manau y'better nuoroda į konkretų taikymą savo LNA, tada patikrinkite, ar bandymo specifikaciją Jūsų betono sistemos taikymo

Mano patirtis man keturi dalykai turėtų būti susiję su LNA IP3
1.LNA Gain
2.įtampa kirsti tranzistorius
3.Poslinkio srovės transister
4.senstivity

esmės mažesnis augimas, aukštos įtampos, didelės Bias Current, ir aukštos senstivity galėtų geriau IP3 efektyvumą.naujausia skamba keistai, bet ji gali leisti jums kompromisą tarp IP3 ir senstivity jei turite senstivity skirtumas.

1.ir 4.yra sistemos lygmens klausimais, 2., 3.ir 4.susiję tranzistoriaus charakteristikas.todėl aš visada pasirinkimas tranzistorius atidžiai ir padaryti sistemos modeliavimas dažnai.

BT būdu Agilent turi gerų PHEMT tranzistoriai gali būti neobjektyvus didelės srovės ir gera senstivity dar.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back