quantization problema

L

leony

Guest
Labas,
Aš tarp intervale [-2,2 signalas].Nenaudojant jokių Matlab pastatytas funkcijos, turiu rescale signalas [-1,1] ir priskirti kiekvienai slankiojo kablelio skaičius 2 ^ n lygio sveikieji.Ar kas nors bent jau duoti, kaip galiu tai padaryti idėja?

Leiskite man pasakyti savo požiūrį.Aš vertybes, kurios yra už intervalo ir suskirstyti juos pagal mažiausios galios du, aš ne pakeisti kita, kurios intervalas.(Arba man reikia suskirstyti jas visas?)

Po to, su slankiojo kablelio skaičių I've got tarp [-1,1], neigiamas reikšmes gavo nulį, kiti gavo vertybės (2 ^ n-1 vertes) pagal quantization intervalas (1 / 2 ^ n ).

Bet manau, kad mano požiūris yra neteisingas, nes, bent jau neigiamas vertes iki -1, turėtų būti priskirtas skaitinę vertę atskirai nuo nulio.

Kaip aš galiu tai pasiekti?

Tikiuosi, kad tai yra viskas aišku.
Ačiū ...

Labas,
Jums reikia padalinti įvairiai to paties mastelio veiksnys.Jei norite [-2,2] vertes, turi būti sumažinta iki [-1,1] tada reikia padalinti visas vertes 2.Toliau reikia perskaičiuoti kiekvienos vertė n bitų dvejetainis vertė.Taigi reikia nustatyti skaičių atstovavimas (I think you'll naudoti dvi's komplimentas) ir quantization metodas (Apipjaustymas vs apvalinimo), kad savo naują didelio masto ir Kvantas vertė atitinka jūsų wordlength n.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back