K
kar2on
Guest
I'm suprojektuoti Holter Monitor ir pagamintas prototipas jau, dabar aš dirbu su programa atlikti QRS detection.Anyone know paprastą procedūrą, padaryti tai, I've done paieškas internete ir sužinojau, kad pirmiausia ten reikia praeinamumo filtru, prieš skiriamasis tada suvedimas funkcija.Atrodo truputį sunku, bet aš turiu tik 2 savaites tai padaryti.Can someone help me, I'll be naudojant MATLAB, kad bet kokią pagalbą, būtų labai dėkingi.
Pirma, I've got to dizaino FIR filtrais, kurie filtruoja 11Hz ir 0.5Hz
Tada I've got to dizaino skiriamasis įgyvendinimo 5 punkte išvestinių
Tada I've got įgyvendinti suvedimas funkcija
ir pagaliau eismas langai integratorius
Visa tai yra iš esmės padaryta ir išdėstyti priedą.Problema yra mano skaitmeninės grandinės pavyzdžius, 250 atskaitų per sekundę, o ne 400, ką man reikia pakeisti?Bet dėl šio klausimo tekstas bus labai dėkingi.Bet geras skaitmeninis filtras ir skiriamasis pasiūlymu taip pat būtų naudingas.
Ačiū.
Pirma, I've got to dizaino FIR filtrais, kurie filtruoja 11Hz ir 0.5Hz
Tada I've got to dizaino skiriamasis įgyvendinimo 5 punkte išvestinių
Tada I've got įgyvendinti suvedimas funkcija
ir pagaliau eismas langai integratorius
Visa tai yra iš esmės padaryta ir išdėstyti priedą.Problema yra mano skaitmeninės grandinės pavyzdžius, 250 atskaitų per sekundę, o ne 400, ką man reikia pakeisti?Bet dėl šio klausimo tekstas bus labai dėkingi.Bet geras skaitmeninis filtras ir skiriamasis pasiūlymu taip pat būtų naudingas.
Ačiū.