Q'n dėl ADC

Y

yviswanathbe

Guest
Sveiki draugai,

Aš projektas vadinamas automatinio matavimo srovės

kad aš naudoju ADC 0804 analoginių prie skaitmeninių converter.My Analoginė įvestis yra diapazone nuo 0-5V.i naudoju 5Volts kaip Vcc už ADC.
Todėl mano abejonės, kiek įtampos mums turėtų būti taikomi tuo Vref / 2 pin, kaip mes apskaičiuoti?

Prašome padėti man šiuo klausimu ir gali kas nors atsiųsti man grandynų ADC susiję su Opamp.

Thanks in advance

Į Vref / 2 įtampa paprastai pusę įtampa, kad yra taikomos V Pin.Kaip jums taikyti
5 V V, jums reikia naudoti 2.5V dėl Vref / 2 pin.Taip pat galite naudoti žemesnės įtampos dėl Vref / 2, jo iki jūsų reikalavimą.Galbūt jus taip pat nereikia pateikti nustatytą rezistorius ten,
galite naudoti kintamąjį atsparumo vietoje, kad būtų galima tinkamai suderinti savo reikalavimą.Galite naudoti Įtampos daliklis suformuotas varžai padaryti savo Vref / 2, tačiau nepamirškite, niekada naudoti 5% paklaida rezistorius.Naudoti arba 1% arba 0,1% paklaida atsparumo, nes 5% paklaida varžai sudarančioje netvarka šiose situacijose.
Pasakyk man, kodėl ir kur norite naudoti Opamp?

thanx už atsakymus.
Iš tikrųjų aš automatinis testavimas galios stiprintuvą, kad man reikia įvertinti esamą rysowany.
Taigi, aš susijusių su maitinimo apkrovos naudoti neigiamus šuntas (75mv, 10A) ir i am sustiprina įtampa visoje šuntas naudojant op-amp.
kad op amp produkcijos i am suteikiant ADC sąnaudos ( V).V-pin i am priėmimo, kaip groud.
kad op amp produkcija yra diapazone nuo 0-4.3V.

mano abejonės yra, jei mes suteikiame Vrerf / 2, 2.5V, analoginis įėjimo, kuris yra pateiktas V pin neturėtų viršyti įtampa Vref / 2 pin nes ADC bus konvertuoti i / p su nuoroda į Vref / 2 įtampos, rašyti r blogai?

kur ru from?
Ar galite nurodykite savo kontaktinį numerį, kad ir gali paaiškinti jums daug aišku?

Ačiū

Mes paprastai nėra susiję su dabartinių tiesiogiai.Manau, Jums taip pat perskaičiuojant srovės įtampos naudojant rezistorius, aš teisingai?Todėl, siekiant įvertinti esamą požiūriu įtampos.

Citata:

mano abejonės yra, jei mes suteikiame Vrerf / 2, 2.5V, analoginis įėjimo, kuris yra pateiktas V pin neturėtų viršyti įtampa Vref / 2 pin nes ADC bus konvertuoti i / p su nuoroda į Vref / 2 įtampos, rašyti r blogai?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back