PWM technika besivystančioms sinewave keitiklis

Z

zohaib

Guest
kas gali aprašyti pwm technika plėtoti sinewave keitiklio?

Pridedamose H-Bridge keitiklio grandinę lygintuvas gali būti pakeistas WTH padidinti konverteris turi baterijos keitiklio.

ačiū nandhu ir FVM manau, kad šiam tikslui turiu padalinti visą ciklą į dvi fazes 10 ms kiekvienam (50Hz produkcijos), jei i padalyti vieną etapą 10 ms iš 10 lygi impulsų, kurie veikos ciklas vieno impulso eina aukštas ir tada eina nedidelis (ist plonesnis į storesnis iki 5 ankštiniai augalai ir tada storesnis plonesniame ateinančius 5 ciklai) baigusi vieną etapą programa padaryti tą patį vėl antra truputį, bet aš padariau šią programą atmega8 bet MOSFET eina smūgį po keletą laiko aš supainioti: cry:

Tipiškos PWM dažnis motorinių keitiklio būtų nuo 4 iki 16 kHz, iš esmės tarp perjungimo nuostoliai ir paprastas filtravimo produkcijos pulsacijos kompromisas. Tai būtų galima pasiekti su AVR OC1x rezultatų. Su H tiltas, labai svarbu turėti susikabinti delaytime užkirsti kelią tiltas šortai. Tai dažnai atliekama papildoma techninė įranga logika saugaus elgesio atveju iki programavimo klaidų.

Pažvelkite į attched straipsnis PWM sine DC į AC keitiklis

Labas visiems, man pavyko gauti pwm impulsų išėjimo kiekvieną bauda dalykas, bet vynai ateina dabar aš norėčiau sužinoti apie išėjimo filtras ką reikėtų projektavimo 1mh ritė ačiū būdas

[Quote = Zohaib] labas visiems man pavyko gauti pwm impulsų išėjimo kiekvieną bauda dalykas, bet vynai ateina dabar aš norėčiau sužinoti apie išėjimo filtras ką reikėtų projektavimo būdas 1mh ritė ačiū [/citata] Hi Aš įkelti programinę įrangą apskaičiuoti ritės vielos vėžės dydis ir turnes vakarą. Ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back