PWM Motor Control HELP, skubiai

N

NickUSA79

Guest
Sveiki, Man reikia žinoti, kaip sustabdyti transporto greičiau ...Aš naudoju H-tiltas su vairavimu motorinių nurodantį ir atgal, bet kai aš išjungti PWM motorinių išlaiko verpimo ...laisvai veikti, man reikia nutraukti kuo greičiau, ką man daryti?Aš perskaičiau kažkur, kad jeigu jis veikia nurodantį, kad sustabdyti greičiau tiesiog išjungti PWM, ir du botton MOSFETs 1 Siųsti norėčiau, kad darbą?Please help out ...ačiū

sustabdyti transporto greitai ir turi trumpą dviejų laidų varikliu, kuris yra žinomas kaip elektrinis stabdys

Tai priklauso nuo to, kaip jūsų H-tiltas pastatytas.Jei apačioje MOSFETs yra tiesiogiai susijęs su tuo, įjungimo ir MOSFETs bus trumpas dviejų laidų, iš variklio, nes tai iš tikrųjų veikia kaip elektrinis stabdys.

MOSFET nėra idealus jungiklis, todėl elektros stabdymo srovės priklauso nuo atsparumo MOSFETs suma.Be to, kai H tiltai gali turėti serijos rezistorius tarp apačios MOSFETs ir vietose, siekiant įvertinti dabartinę per variklis.

Kita galimybė yra pateikti tiekimo priešinga kryptimi (dėl trumpo laikotarpio)

Nandhu

Galvoju apie naudojant OPTOCOUPLER pvz TIL111, bet ne PWM dažnis 10kHz, ar ji pakankamai greitai pereiti?Does anyone know didžiausias perjungimo greitis?Ačiū

Tekinimas tiek iš apačios (arba abu viršutinė) tranzistorių ON neabejotinai stabdys savo varikliu.

Matytas grandines su rezistorių dėti į serijos, susidoroti su didelės srovės dalyvauti.Ne mano dizaino, visi mažo galingumo varikliai.

Ar jūsų klausimą skubiai dėl savo variklio dar veikia?

Motor aukštos inercinė apkrova.Todėl ji negali būti sustabdytas arba išjungti kaip elektros lemputė.Šiuo metu dalyvauja jos visiškas išjungimas po jungikliai buvo išjungtas.

Pasiūlymas išjungti ją iš karto bus taikomas išorinių stabdžiai jį kartu su išjungimo PWM.(I used pareiškė technika mano laiptų laipiojimo robotas kaip stabdymas turi būti labai tikslūs, kad projektas)

Antra, tyliai keletą populiarių metodų, buvo paskelbtas tik šioje temoje.

Trečia, jei turite susidomėjimą elektronika, tada jūs visada galite naudotis savarankiškai jungiamas grandinės SCR.

Hey guys, Thanks for all your help.Stabdant varikliu pagaliau dirbo ačiū jums už pagalbą.Dabar aš problemų imituoti šio Proteus, Till111, atstovaujamos optiniu matote vaizdą, tačiau problema yra ta, kad aš ne gauti visu greičiu iš variklio po MOSFET priklauso nuo to, gali būti, kad mano grandinė yra neteisingas?Can anybody help out?Ačiū dar kartą ...
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Labas,

Ar galite patikrinti MOP vartai signalai?Ar jie, kaip tikimasi?

Beje 111 buvo Vceo ir 30V.Jūsų grandinės kolekcininkas 111 ruošiasi rodyti ~ 22-23V, kai viršutinis MOS yra įtraukti.Jis yra gana netoli ABS max 30V.Dėl induktyvumą į apkrovą galite lengvai pasiekti iki 30V lygį.Norėčiau rekomenduojame naudoti kažką daugiau, 70-80V.

Gal kaip CNY17
pvz http://www.avagotech.com/docs/AV02-0772EN

Regards

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back