PWM dabartinės kontrolės su FPGA - padėti setup

N

napatel81

Guest
Aš su 0 magnetinis-0.8mA srovės diapazonas važiuoti naudojant PWM.Ritės atsparumas 14ohms ir indukcinių yra 14mH.Aš naudoju FPGA daryti uždara dabartinės kontrolės, Servoing ne 24K.Atsiliepimai srovė ir perskaitoma per 1 Ohm prasme rezistorius.Reikalinga PWM rezoliucija 12bit.

Ar kas nors turi pakankamai patirties, kad galėtų man padėti nustatyti, ar tai gera konfigūracija?

Turbūt trūksta gabalo, bet paprastai, nuolat galiojantį vairuotojo padaryta su Opamp.FPGA galėtų suteikti už Opamp valdikliai per PWM.Ar tai, ką jūs ketinate daryti?Ar planuojate paleisti savo servo linijos ne nuo 24kHz norma?

Taip, aš turiu už atsiliepimus Opamp.Servo norma 20k ir PWM dažnis yra 24K.Does that sound good?

Turiu jausmas, kad geras PWM dažnis bus apie servo lygis daug (20kHz, 40, 60 ir tt).
Pataisyti mane jei aš neteisus, bet jei norite, kad 12 bitų skiriamąją gebą su 20 kHz dažniu, 80MHz laikrodis.

Taip tu teisus laikrodis turėtų būti 80MHz.Dont you dalykas nebūtų aliasing problemų, jei PWM dažnis yra lygus servo norma.

Jūs tikriausiai teisus Išlyginimas (nors 24kHz bus kai pernelyg aliasing).Aš galvojau, kad PWM generatorius ir servo variklis buvo sinchronizuoti.

current range, 1 ohm
sense resistor, PWM to control it?

Ar jūs iš tikrųjų reiškia 0-0,8 mA
srovės diapazonas, 1 Ohm
rezistorius jausmą, PWM jį kontroliuoti?

Gal tai padės: http://www.youtube.com/watch?v=aOuI0UlwAkk [/ url] Mr.Cool

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back