pusiau begalinis krašto sąlyga cSt

F

fxth

Guest
Sveiki, Esu naujas vartotojas CST MWS 2008. Aš stengiuosi imituoti svarstymų dydžio pusiau begalinis stiklo arba metalo medžiaga, apšviestas EM bangos nuo laisvos vietos. Kokį šabloną naudoti ir kaip apibrėžti pusiau begalinis krašto sąlyga? MWS medžiagos biblioteka, kurios modelis yra naudojamas modelis medžiagų dielektrinė funkcija? Prašome padėti atsakyti į šiuos klausimus. Ačiū iš anksto!

Hello fxth,, Ką jums reiškia pusiau begalinis?? Ar tai kaip baigtinių matmenų pasakyti X ašies ir Y ašies begalinio? Naudoti periodiškai krašto sąlygomis ± Y ašyje, kad poilsio atidaryti pridėti erdvės. jei jūs einate į dispersija medžiagų savybių, bet tikros medžiagos, yra apibrėžtos vartotojo sąraše. galite patikrinti dielektrinių vertės ir funkcijos. Tikiuosi, jis padeda. Tai susiję Praful

Hey Praful, Ačiū už atsakymą. Tiesą sakant, aš darau paprastą modeliavimo rasti sudėtinga svarstyti nuo metalo paviršiaus. Paprastumo, erdvė suskirstyta į dvi dalis, z0 yra laisvos vietos. Aš nesu įsitikinęs, jei CST gali nustatyti tokio krašto sąlyga dėl savo 3D funkcija.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back