puse, ir visą duplex

S

shadoweek

Guest
labas,

Būdamas konfigūravimas mano maršrutizatorius bandyti priskirti kiekvienam uostui, su tam BW kurios Norėčiau patikslinti, radau kai accronyms, kad aš negalėjau suprasti.I'll narėje jiems kitą ir tikiuosi, kas nors pasakys man jų reikšmes:

10/HALF DUPLEX
10/FULL DUPLEX
100/HALF DUPLEX
100/FULL DUPLEX

ačiū,

shadoweek rašė:

labas,Būdamas konfigūravimas mano maršrutizatorius bandyti priskirti kiekvienam uostui, su tam BW kurios Norėčiau patikslinti, radau kai accronyms, kad aš negalėjau suprasti.
I'll narėje jiems kitą ir tikiuosi, kas nors pasakys man jų reikšmes:10/HALF DUPLEX

10/FULL DUPLEX

100/HALF DUPLEX

100/FULL DUPLEXačiū,

Jūs kartais matau kitą galima nustatyti, pavyzdžiui, "auto".Kai pasirenkate šio (o ne vieną iš keturių variantų Jūs minėjote) uosto bus automatiškai derėtis su susijusių prietaisu nustatyti optimalų greitį.Tai rekomenduojama, jei abejojate prietaiso galimybes arba tais atvejais, kai uostas gali būti prijungtas prie kito prietaiso ateityje.Jei pasirinksite vieną iš variantų fiksuoto, uostas bus uždarytas į tą darbo režimą.

10 tai 10 Mbps Ethernet (LAN) ir 100 iki 100Mbps Ethernet (LAN).Su full duplex galite turėti dvipusės komunikacijos "vienu metu".Su Half Duplex, jūs galite turėti dvipusio ryšio, bet tik vieną kartą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back