Pulsas Ampfier

B

bouchy

Guest
Hi all,

Ieškau impulsų stiprintuvų, kad galima tvarkymo 10Amp, Vcc = 60V, ir kad gali dirbti iki 10MHz.gali kas nors duoti tam patarti.
bouchy

Jei pasirinksite greitai Opamp ir papildyti išorės tranzistoriai padidinti dabartinę turėsite greitai impulso stiprintuvas.
Pavyzdžiui, pridėtame brėžinyje ..
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Hi Ianp,

Ar pasakykite man, kaip kontroliuoti šią Op Amp.Aš galvojau apie paprastą CE tranzistorius su RC ir RE rezistorių Tai, kad viskas gerai?Bet koks komentaras bus man appreciate it.
Thanks for you help.

Bouchy

Jūs negalite naudotis "paprastas" CE "tranzistorius", nes negali rasti tranzistorius, kuris reqired gauti šiuo sąlygos - 10A ir 10MHz.Daugumoje casses yra staigus padidėjimas decreese regione virš kelių amperų, severam megahercų.Iš tiesų tai nėra lengva užduotis, kaip galite pagalvoti.

.

Pavyzdžiui, yra galia operacinių stiprintuvų, kad furfill šio reikalavimo, bet jie brangūs.Kainos Apex lustai regione virš kelių šimtų $...

Jei pasakysi 10MHz ir 10a, kas tada impulso pločio turite galvoje ir ką peec dabartinis norėtumėte turėti, 10A?
Kadangi ši grandinė padidina HF atsakymo Opamp, jis taip pat didėja srovė.Priklausomai PEEK vertė impulsų dabartinės jums gali tekti naudoti 2-tranzistoriai už geležinkelių Darlington rankos ..

Ką tiksliai reiškia sąvoka "impulso stiprintuvas?
Jei jums reikia tik greitai elektroninio jungiklio, tai kaip apie Rusijos galia MOSFET?Jie greitai Rise / Fall kartus.
Pavyzdys: http://www.advancedpower.com/Communities/APT/pdfs/ARF460AB.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back