publikuoti savo mokslinių tyrimų popieriaus IEEE

E

engr_najam

Guest
IMA absolventas elektros inžinerijos studentas ir šiuo metu dirba apie mokslinių tyrimų projektą. aš noriu skelbti savo mokslinių tyrimų popieriaus IEEE, gali kas nors man pasakyti, kaip pereiti per visą procesą.

IMA absolventas elektros inžinerijos studentas ir šiuo metu dirba apie mokslinių tyrimų projektą. aš noriu skelbti savo mokslinių tyrimų popieriaus IEEE, gali kas nors man pasakyti, kaip pereiti per visą procesą
galite publikuoti savo mokslinių tyrimų popieriaus arba žurnale: (daug kitų tarptautinių žurnalų, galite rasti "Google" paiešką) IJSER, Tarptautinės Mokslo leidinys Mokslo ir inžinerijos mokslinių tyrimų ir inžinerijos mokslinių tyrimų International Journal. (IJSER)

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas 19:24 ---------- Ankstesnis po 19:22 - --------</span></span>
Jūs galite rasti daugelyje kitų tarptautinių žurnalų tinklas, kuris vertė ir indeksavimo politikos. Šie žurnalai yra puiki vieta pradėti.

Popieriaus leidybos procesas yra gana paprasta. Jei esate studentas (podiplominių studijų ar net bakalauro), ir savo pirmąją knygą, sutelkti dėmesį į IEEE galimybės žurnalas. Jūs turite sukurti paskyrą savo rankraštį centrinio per šį [URL = "https://mc.manuscriptcentral.com/pot-ieee"] nuoroda [/URL] Jums bus pateikti popieriaus; abstrakčiai, raktiniai žodžiai, straipsnis ir skaičiai. Jūs turite patikrinti, kad jūs naudojate skaičiai atitinka IEEE standartų (ty vaizdų rezoliucija) ir, kad popierius yra IEEE formatu šabloną dviejų stulpelių formatu į savo interneto svetainėje. Po to, kai pateiksite savo popierius, gausite peržiūros paprastai mažiau nei per mėnesį. Jūsų popierius gali būti atsisakyta pritarti pagrindinis / nedidelį pakeitimą, ar priimta. Jei jūsų darbas yra priimtas, gali būti peržiūrėti, turite skaityti recenzento pastabas apie savo klaidas (turinio, gramatikos, rašybos .. ir tt), ir tada jums ištaisyti savo klaidas ir iš naujo pateikti laukia recenzentų komentarų. Kai jūsų popierius yra galutinai priimtas, jūs būsite informuotas, kad popierius bus paskelbtas kitą galimą problemą. Skelbti konferencija, patikrinti dokumentus pranešimai kvietimas. Tiesą sakant, konferencijų atsiliepimus paprastai yra ne tokie griežti, ir jums nebus gauti išsamią apžvalgą apie savo darbą.

Aš girdėjau daug informacijos apie PEE, tačiau aš neturiu, bet idėja apie tai, kaip skelbti mokslinių tyrimų popieriaus IEEE. Bet kaip aš turiu ieškoti paprasta procedūra, mokslinių tyrimų popieriaus rašytojas turėtų ieškoti techninių žurnalų ar žurnale, skelbia jo veiklos sritimi susijusiais dokumentais. Po to, kai jie peržiūri darbą ir įsitikinkite, kad ji yra originalus kūrinys, jie bus paskelbti jį savo dienoraštyje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back