PT100 Skaičiavimai temperatūros matavimai

W

Wafeeq

Guest
Sveiki, aš noriu matuoti akumuliatoriaus paviršiaus temperatūros. prašome padėti man, temperatūros jutiklis bus gerai šiam tikslui. i LM35 ir PT100 galimybes. kurių vienas yra geriausias.

Geriausi kurios atžvilgiu? Pt100 siūlo aukščiausios be jutiklio kalibravimo tikslumo, LM35 siūlo greičiausiai jūsų paraiška pakankamas tikslumas. Geriausi mažiausiai pastangų, taip pat priklauso nuo prijungtos grandinės. Jei yra susiję su teigiamais laipsnių C temperatūra tik tiek gali būti valdomas su vienu papildomas rezistorius. Duomenų tvarkymas yra lengviau su linijinės LM35 produkcijos, negu Pt100, kad reikia programinės įrangos linearization gauti tikslią temperatūrą.

i just wanna matuoti nuo 0 iki 100 ° C maksimali aplinkos temperatūra. i naudojamas LM35 praeityje, tačiau ji suteikia problemų, jos vertybių sangrūdas nuo jo tikrosios vertės. jis pradeda duoti temperatūra daugiau, nei faktinis. kada nors aš ne naudoti Pt100, aš turėsiu Circuitry. Gebu skaityti 2.5mV didžiausia iš ADC. kaip padaryti įtampos išėjimo iš Pt100? man reikia paprastos Įtampos daliklis stiprintuvas?

Pt100 gali būti naudojami su paprasta Įtampos daliklis, bet jūs turite apskaičiuoti atsparumo nuo įtampos daliklis, programinės įrangos, reiškia pasidalijimas. Įtampos dalikliu grandinė yra naudingiausias, jei jis naudoja tas pačias įtampos ADC nuoroda (ratiometric operacijos). Tiesinis atsparumas įtampos matavimo funkcija, Pt100 turi būti grindžiamas srovės šaltinio. Per Pt100 srovė turi būti ribojama, kad būtų išvengta savarankiškai šildymo jutiklio. Nuo 1 iki 5 mA bendrą vertę. Priklausomai nuo jūsų ADC įtampos diapazonas, stiprintuvas gali būti reikalaujama maksimalaus jautrumo. , Drifting matavimus su LM35, atrodo, nurodo aparatūros problema, jums neturėtų kaltinti jutiklis.

I used LM35 be jokių išorinių grandinių. ir nereikia papildomų grandžių LM35 kaip už lapas. Žemiau yra schema aš pajusti iš LM35. prašome padėti, jei reikia bet kokios papildomos grandinės geriausių rezultatų jutiklio .. Prašome rasti žemiau fotografiją Proteus nuoroda. [PRIDĖTI = CONFIG] 59.387 [/ PRIDĖTI]

Grandinė yra gerai. Jums turėtų laikytis "atsieti talpinė apkrova" taškas į duomenų lapą, jei jūs naudojate ilgesnį kabeliai. Taip pat 5 V maitinimo turėtų būti nedidelis aplinkkelio kondensatorius.

Yup aš pridėjo 100nF kondensatorius 5V maitinimo. LM35 vertė daugiausia migruoja po metų darbo. ji vertė sangrūdas 4 ar 5 Celsijaus. jei mes vietoj LM35 pačios aparatūros pradeda dirbti gerai vėl teisingas reikšmes.

Jei naudojate LM35 plastiko pakuotės gali būti drėgmės problemą ar net rūgšties garų, kurių įsiskverbė ne hermetiškų paketą. Tik metalas gali pakuotės gali būti laikomas ilgalaikis, patikimas pagal condensating ar agresyvi atmosfera sąlygas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back