Proteus VSM Pagalba

N

neoaspilet11

Guest
Hello everybody!
Aš susidūrė su Proteus ISIS Lite problemų.Padėkite

1.) Turiu subcircuit ir pagrindinė grandinė.Ar theground į subcircuit prijungtas prie pagrindinės grandinės gorund?ar man reikia įdėti uosto žemę?

2.) Aš į subcircuit autobusų ir aš pavadino C [0 .. 39].Aš taip pat pavadintas uosto autobusų terminale subcircuit kaip C [0 .. 39].Aš prijungtas autobusu iš pagrindinės grandinė subcircuit autobusų terminale.Jei autobusas taip pat pavadintas C [0 .. 39]?(Aš tai jau bet jis neveikia).Ar galiu dėti kitą pavadinimą, kad šis autobusas (vienas sujungtas su subcircuit autobusų stoties)?

3.) If I vietą Port Terminiai kaip parodyta pavyzdyje aukščiau, yra viduje subcircuit automatiškai prijungtas prie šio uosto terminalo autobusas?Jei ne, kaip ji prijungti?

4.) Jeigu aš darau kitą subcircuit, tada autobusu pavadinimas taip pat bus nukopijuotas kopiją.
Jeigu man prisijungti kitu autobusu iki autobusų stoties antrojo subcircuit, turėtų autobusų vardas taip pat toks pat kaip ir pirmasis subcircuit?Bandžiau naudoti Proteus padėti, bet niekas pasinaudoti.Jei atsitiktų, kad kai kurios šios prieš Please help patirtį.

Ačiū,

Neo

1) dėl projektavimo meniu - Redaguoti Dizainas Nekilnojamasis turtas, pavadintą "Pasaulinis energijos tinklai" nustato, ar elektros tinklai yra netiesiogiai susijusi per lapus ar reikia laidinio.Tai yra įjungta pagal nutylėjimą, siekiant sumažinti spagečiai instaliacija.

2) pavadinimai turi būti suderinti tarp uosto PIN ir subcircuit terminalą.Pridedamas gif turėtų padėti paaiškinti, bendras autobusų ženklinimo taisykles.

3) Jeigu uosto PIN tėvų objekto pavadinimas yra lygiai toks pat kaip ir logiška terminalo subcircuit ry pavadinimas bus padaryta.

4) Jei subcircuit yra identiška originaliai pateikti abu grandinė pavadinimus (pvz. stiprintuvu) ir programinė įranga pasirūpins užtikrinti, kad jie išliks sinchronizuoti.

Iain.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back