protel arba OrCAD

V

viveklengade

Guest
Noriu naudoti vieną iš CAD įrankis
1 Proel 2004dxxp
2.orcad 9,2
kurių viena yra geriau

Tai labai sudėtingas klausimas.Abu produktai yra labai geri.I'll try palyginti trumpai 2 softwares
O * CAD "yra galinga surinkimo schema, bet sukuriant schematiškai biblioteka komponentas lengviau P * Otel.O * CAD buvo labai nemalonus išdėstymo įrankį, ecpecially interaktyvios maršrutą.P * Otel išdėstymo įrankis yra daug geriau.PCB projektavimas taisyklių apibrėžimas yra labai paprastas Protel įranga (nes matote paveikslėlyje kuris parametras kinta).Bet O * CAD turi labai gerą vartotojo sąsają su S * ecctra maršrutizatorius.
Naujausias versijas P * Otel galite dirbti su modelių ir PCB sukurtas O * Cad.O * CAD jūs negalite dirbti su P * Viešbutis "modelių.
Manau, kad kažkas gali papildyti mano palyginimas.

Mano pasirinkimas yra P * Otel.Bet nepamirškite, prašom, tai tik mano asmenine nuomone.
I'm using P * Otel keletą metų ir man tai patinka.Taip pat aš bandžiau naudoti tam tikras kitas priemones (įskaitant O * ESD), bet vis tiek aš grįžo į P * Otel.Manau, jei esate pradedantysis ir PCB dizainas - jūsų pasirinkimas taip pat yra P * Otel, nes tai labai lengva suprasti.Po supratimo P * Otel Jūs galite lengvai pereiti prie kitų produktų.Pradėję dirbti su O * CAD nėra gera idėja.

Sėkmės!

Aš sutinku su glock17

Protel yra su vartotojo sąsaja ir didesnis lankstumas pritaikant parametrus ...

Pradedantiesiems reikėtų naudoti jį!

Labas,
Turiu šiek tiek apie PCB dizaino Protel ir grandinę modeliavimas OrCAD Patirtis.

Abi yra labai lengva, tačiau modeliavimas OrCAD yra daug lengviau nei Protel.
Schematic Capture OrCAD turi paprastą sąsają Galinga modeliavimo biblioteka
ir daug specialių dalių (kaip FM, AM, ... šaltiniais).

Po Circuit Modeliavimas Jūs galite prisijungti daug parametrų, tokių kaip (Max, Min ,...)
Diagrama. Ir manau, kad jos Spice Variklio populiarūs (knygose), nei kiti.

Bet Protel yra visiškas PCB dizainas. Jis yra labai galingas ir PCB Design.
ir jūs galite turėti 3D taryba fotografiją.
Jis turi gerą paramą internete ir Protel Web Site Realase Service Packs už
produktus (įskaitant Protel), kuri suteikia daug daugiau galių savo gaminius.

Manau, jei norite sukurti PCB jo geriau naudoti Protel, nes daugelis
naudoti ir manau jo PCB standartas.

Paskutinis svarstymas pinigai.

gerai
man sako, kad, kaip teisingai pasirinkti skirtingų maršrutų Stratergies į protel kuri yra labai paprasta OrCAD. ir jei aš, susijusius su Vienpusis lenta ten kaip pasirinkti auto Jumper.yra labai paprasta OrCAD.

Aš esu O * CAD ventiliatorius.Aš taip pat daug draugų, darbo su P * Otel ir turi daug problemų, ne su juo.Ji per daug klaidų, tai išteklių alkanas ir avarijų, kaip taisyklė.
O * CAD yra daug paprasčiau, aš sužinojau pagrindai pora dienų.Jūs neturite 3D, bet jūs galite daryti viską ko reikia tinkamam dizainas PCB.Darau keturių sluoksnių plokščių su 200-300 sudedamųjų dalių, SMD ir throughole.Tai ne tiesa, kad OrCAD yra sunku rankinio maršrutą.Laiko Norėčiau rankinis maršrutą dauguma.
Dar vienas dalykas - sąsaja su S * ectra Autorouter ateiti su O * CAD V.10.9.2 kuris man dirbti, ir ji negali S * ectra Autorouter.Best wishes P * rotel grupės.

Modeliavimo Norėčiau OrCAD, už Schema ir PCB Norėčiau P * rotel.Ypač, radau OrCAD užfiksuoti gana erzina.Atsižvelgti į kitas priemones atrodo taip pat, kaip ir P-CAD ir trinkelės.

thnaks partiją
Gerai plz ak kam man OrCAD 9,2 Lite Editon atsižvelgdamas gerb įrankis ar ne?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back