Protel 99sE kaip priversti Autoroute ant apatinio sluoksnio

W

weiwei2

Guest
Protel 99SE, auto maršrutą, PCB, kaip priversti jį naudoti tik apatinis sluoksnis konkretaus komponento? (Ne visa taryba), ty aš noriu prisijungti, tik apatinis sluoksnis IC ir viršutinis sluoksnis, i bandė nustatyti taisyklę, nepavyko.

Aš turiu tai padaryti, bet aš negaliu rmember gerai. Išbandykite šį: Prieš maršrutą dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite ant PCB ir pasirinkimo galimybės / Maršrutai Sluoksniai, tada pasirinkti tik apatinis sluoksnis ant tęsti maršrutą. Nepamenu gerai. Tikiuosi būti naudinga. Linkėjimai.

joebazoka: bet leidžia tik apatinis sluoksnis bus sukelti visą laive turi būti nukreiptas tik apatinis sluoksnis. Noriu tik tam tikrų komponentų ir regionas apatinis sluoksnis turi būti nukreiptas

Vieta PCB direktyvos dėl tinklų norite apriboti apatinis sluoksnis. Jūs rasite įrankių juostoje funkcija ... Vieta ... direktyvas ...... PCB išplanavimas

direktyvą tinklai? bet tada visai neto apatinis sluoksnis? kaip tik grynojo pabaigoje dėl tam tikrų sudedamųjų dalių (pvz., DK), apatinis sluoksnis?

Aš tiesiog stačiakampis, nubrėžtos linijos viršutinis sluoksnis. Taigi autorouter niekada negali pereiti per jį. Po automatiniu Tarpinės maršrutų pašalinti šį stačiakampį. Tai gali būti trumpiausias kelias. Antrasis būdas yra appliying kiekvienos sudedamosios dalies neto arba teritorijos taisykles ir sluoksnių ... Tai gali užtrukti daugiau laiko mažiems projektams ...

PsIoNiCs: aš negalėjo rasti "direktyvos" .... Ar galite padėti?

betanorm jūsų metodas veikia puikiai. How nice ^ _ ^, bet aš vis tiek noriu mokytis "tradicinių" būdas padaryti, kad per. Kaip nustatyti taisykles? Aš iš tikrųjų negali nustatyti.

Eiti į: įrankiai -> dizaino taisyklės -> maršrutą skirtukas -> maršrutą sluoksniai -> ouble spustelėkite ant RoutingLayer -> Viršutinis sluoksnis "SLUOKSNIO POŽYMIAIS" pasirinkti nenaudojami.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back