Protel 99 SE į VHDL Kvarta 2 PLD problema!

K

kaksi5

Guest
Sveiki! Esu gana naujas, kad aš esu kažkas įstrigo į VHDL!! Aš jau projektuojant EPLD (PLD), su 4 versija "ProChip iš Atmel ir kiekvienas dalykas, buvo gerai. Vienintelė problema buvo prietaiso kaitinant 60 laipsnių C temperatūroje. Atmel sako, kad tai normalu, bet aš neturiu, išskyrus tai!! Bet kokiu atveju, aš nusprendžiau, kad gal aš paversti savo dizainą iš Protel 99 SE į VHDL ir importuoti jį į Kvarta 2. Problema yra tame, kad gaunu daug klaidų, susijusių su sintakse. Quartus nuo 2 pavyzdžius VHDL atrodo, kad Protel 99 SE, nėra tinkamai VHDL failo? Ačiū už bet kokią pagalbą! kaksi5

Aš žinau, tai gali atrodyti akivaizdu, bet bandė keisti VHDL versija, kad Quartus sudarytojas naudoja?

Actyaully pavyks išspręsti problemą su 5V versija PLD. Atrodo, kad PowerSave galimybė, "ProChip neleidžia visas PowerSave galimybes!! Jūs turite kompiliuoti / tinkami tada iš fit.bat redaguoti energijos taupymo galimybė. įvykdysite montuotojas per DOS, ir ji veikia dabar, esant 40 laipsnių C. .. nereikia VHDL .. :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back