Projektavimas Vartai Drive grandynams

C

chieeeeef

Guest
Labas, Can anyone help me, kaip dizainas vartų pavaros grandinės (žingsnis po žingsnio)? Arba Does anyone know bet kuris daiktas / s, kuri suteikia etapais taikomą metodą, kaip kurti vartų pavaros grandinės? Aš tikrai labai dėkingi, jei kas nors galėtų įkelti nuorodą ar gali tiesiogiai man straipsnius apie projektuojant vartų pavaros grandinės. Ačiū iš anksto. Pagarbiai, chieeeeef

Labas VVV, Dėkojame už straipsnį. Aš ką tik perskaičiau straipsnį Jūs man davė. Aš kažkaip supratau straipsnis. Ką mes ieškojome buvo vartai reikalinga srovė imti parazitinių talpų ir MOSFET, tačiau kas toliau? Mes jau žinome, vartai dabartinių ir vartų įtampa, kuri reikalinga visapusiškai įjungimo ir išjungimo MOSFET bet kaip aš galiu pasirinkti tinkamą sudedamųjų dalių, kad bus pagaminti minėtų reikalavimų? Tai ką reiškia iš mano ankstesnio posto. Jeigu, pavyzdžiui, norėčiau dizainas totem-pole vairuotojui vairuoti dėl MOSFET, kokių veiksmų arba tai, kaip man pasirinkti komponentus reikia totem-pole vairuotojo, kad galėčiau patenkinti vartų dabartinių ir vartų įtampos reikalavimai vartai ? Ačiū iš anksto. Pagarbiai, chieeeeef

Pradėti tai. h ** p: / / www.irf.com/technical-info/appnotes/an-944.pdf Jei jis vis dar nėra aišku, po kartą. Aš pasistengsime atsakyti į

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back