Projektavimas su žemo dažnio stiprintuvas pelnas> 100 dB?

J

jbi00b

Guest
Dear all,

Aš esu iš Circuit Design Naujokas, ir mano projektas yra apie priėmimo stiprintuvas su žemo dažnio prieaugis didesnis negu 100 dB.Aš bandė padaryti dviejų pakopų stiprintuvas (sulenktas cascode diferencialinio stiprintuvo, po vieną įvesties amplifer ir Miller kompensuojamas) gauti tokio reikalavimo, bet kiekvieną kartą, kai tik gauna 90 kažką gauti, kai aš labai gm ir tranzistorius dydį.

Ką tu darytum, jei norite gauti yra> 100dB pelnas?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Vienas galimas sprendimas yra naudoti GM didinti.

Kitas sprendimas yra padaryti 2-asis etapas cascode etape taip pat (pridėti vieną papildomą NMOS ir vieną papildomą PVO).

Tačiau, manau, kad galima gauti naudos jums reikia su topologijos galite aprašyti.Jei GBW yra nereikšminga, tada bandykite mažinti į 1-ojo etapo (sulenktas cacscode) srovė.Tai leis Jums geriau gauti iš 1-ojo etapo.apskritai mažėja dabartinis didina pelną

Manau, kad galite naudoti reguliuojamų cascode pirmajame etape ir tada CS stiprintuvas antrajame etape pasiekti 100 dB pelnas.Be to, naudojant mažesnę srovė 1-ojo etapo (reguliuojama cascode etapas) kaip elbadry siūloma.Aš nenoriu naudoti antrąjį etapą taip pat kaip cascode etape, nes kompensacijos (60 laipsnių etapas marža) bus didelė problema.Gauti kuo daugiau naudos, kaip galite nuo pirmojo etapo.

Manau tsb_nph yra teisus.100 dB galima gauti trijų pakopų Opamp arba 2 etapas Opamp su nauda didinant.

Geriausias būdas įgyti skatinti visuose etapuose.Jūs galite pamatyti kai pelnas didinančios metodų Razavi CMOS tekstas prasideda pg.310.

Gain padidino produkcijos etape bus ne tau 1V-Output Swing at 1.5V tiekimas.

Didelės transitor ilgis padės jums didelis pelnas.Gal paprastas kartų coscade yra pakankamai 100dB pelnas

galite naudoti sulankstyti cascode su nauda didinant.
Ar didelis sūpynės sulankstyti cascode dizainas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back