projektavimas dvejopo dažnio antena GPS

B

billano786

Guest
Aš ieškau informacijos apie antenos dizainas gps. ty, kurie LNA naudoti? Kas yra substratas naudojamos antenos? tt bet kokią info. apie tai yra sveikintina

Labas Billano786, Paskutinis semestrą aš suprojektuoti GPS antena, bet jis buvo didelis. GPS sistema dirba maždaug 1,575 GHz. Jei apskaičiuoti pleistras antenos dydžio, jis tampa labai didelis wrt antena naudojama GPS imtuvus. Lambda / 2 suteikia pleistro dydžio. Todėl inžinieriai pramonė naudoja skirtingus metodus sumažinti antenos dydį. Be to, galite rasti šių antenų paprastai zondas šeriami mikrojuostelinių antenos. Čia galite rasti informacijos apie šį "Advances in Mikrojuostinės ir spausdintos antenos" KA Fong Lee Wei Chen. Rgds, lkuzu

Mačiau gana GPS antenos skaičių. Jie visi yra mikrojuostelinių pagrįstas su LNA. Manau, kad jie yra apskritiminės poliarizacijos. Iš tiesų jie turi būti naudojami 1575 MHz, kaip nurodyta jūsų. Tačiau, aš nieko nežinau už tai. Any help dėl šios yra sveikintina.

Sveiki dar kartą, jie naudoja LNA, nes tai yra aktyvus antenos. Aš tai jie nori padidinti antenos stiprinimo. Ieškoti "aktyvus antenos". Kaip jūs sakėte, šių antenų yra apskritiminės poliarizacijos (KP) arba į dešinę arba kairę ranką. Jei apdailos kampai, jūs galite pasiekti CP antenos. Mano kuklia nuomone, galite rasti kai apie šias interneto antenos informacija. Ir jums reikia antenos dizainas programinės įrangos, tokios kaip Ansoft HFSS, ansamblis, sonetas em, Zelandija IE3D. Aš naudojamas mano dizainas tik HFSS. Kai kurios kitos knygos: Antenos teorija pagal Balanis, antenos, padarytais Stutzman ir Thiele. Pagarbiai, lkuzu

Sveiki, Pabandykite PIFA arba IFA antena. Geriausia knyga šios rūšies antena:-Aš. Hirasawa, Kazuhiro II. Haneishi, Misao "analizė, projektavimas ir matavimo mažų ir žemo profilio antenos". Artech House, INC, pp.161 - 180 linkėjimai. Clandestino

nėra kas nors turi tai, kaip ebook knyga ir ja dalytis tai būtų didelis

Turiu skirtos pleistras antena GPS programa: dvigubos juostos sukrauti pleistras antena su dvigubos įėjimo į RHC poliarizacija. Pasakykite man, jei norite sužinoti ką nors daugiau apie jį. Mano Lubinai

Jei jūs galų gale su QHA tipo antena, jūs galite sumažinti dydį likvidavimo varinių laidų apie grubościennych teflono cilindrą. Tai yra apie dešimt metų, kai aš sukurta iš šių palydovų taikymo pora, bet aš prisiminti, kad Kilgus, Sharaiha & Terret ir Tranquilla parašęs keletą straipsnių, taip pat dėl QHAs dėl dielektrinių paramą. Paieška IEEE Sandoriai "archyvus šių pavardžių. Hobbie

GPS palydovai perduoda dešiniarankiams apskritiminės (RHC) poliarizuota signalai, kurie galėtų tapti LHC poliarizuota po svarstymo ant žemės. Taigi, didelis kryžius poliarizacija atmetimas yra reikalingas priimančios antenos. Jums gali prireikti 1,227 GHz ir 1,575 GHz. Radiacinės modelio išmintingą, pusrutulio formos aprėpties su pageidautina aštrus nuolydį horizontalia kryptimis. Geras varža atitinka reikalingas LNA, nes silpnas signalas gautas. LNA gali būti perkami iš mini grandynai už gerą kainą. Patch, sraigtinės ir spiralinės antenos yra visų tinkamų projekto priklausomai nuo jūsų paraišką. Asmeniškai aš norėčiau, pleistras. Tinkamos medžiagos pleistras gali būti FR4 ar brangesnis Duriod. Trim kampai gauti apykaitinę poliarizacija ir apima laiko tarpsnis per pleistrą, kad dera atlikti nepageidaujamus būdas dauginti ir mažinti antenos dydį. Hope this helps. Cheers, Element7k

U gali sumažinti kampus pasiekti CP, jei u naudoti zondas šeriami pleistras su viena įvestis .. Tačiau du įėjimai pageidaujamą kiek tai susiję su radiaciniu reikalavimus. Mano Lubinai

LNA pasiūlymą. Jei jums reikia tik viena juosta. su prieaugis 15-18 dB triukšmo koeficientas 1,6-1,8 dB vienas pastatas neturėtų būti su naudojimu BFP 420 arba panašių tranzistorius problema ir jums bus runkelių Pisk integruotos stiprintuvai ne mažiau kaip 2 dB už tą pačią kainą. Jei jums reikia papildomos etape nei mini grandynams o RD Micro Devices yra geras pasirinkimas. Nicos app pažymi, galima rasti www.infineon.com

Manau, kad kampe sutrumpintas pleistras antena yra geras pasirinkimas L1 juosta su Diskinės poliarizacija. i dizainas vienas su VSWR = 1,12 ir 5,2 dB su ROG4003

Jei nenaudojate antena karinių taikomųjų programų arba super tikslūs matavimų sistema, Jums tereikia L1 1575 MHz. ji yra dešinėje circulary poliarizuota. Kaip othere atsakymai minėta, pleistras antena yra tikriausiai geriausias sprendimas, galite turėti tinkamą dydį. Aš asmeniškai nemėgstu spiralinės antenos, nes jums nereikia gauti geresnių rezultatų nei pleistras, ir jie yra daug bulkier. Būtinai įtraukti LNA taip arti kaip įmanoma antenos (pageidautina ant nugaros pleistro pusė). Jei jūsų antenos nebus regėjimo su dangumi lign, naudojant circulary polirized antena nebus jums jokios naudos. Tokiu atveju jums tikriausiai geriau naudoti inverted-F antena.

"Manau, kad kampe sutrumpintas pleistras antena yra geras pasirinkimas L1 juosta su Diskinės poliarizacija. I dizainas vienas su VSWR = 1,12 ir 5,2 dB su ROG4003". Labas SAJ25, jūs galite suteikti man su kampe sutrumpintas pleistras matmenys ne L1 grupė? Ačiū iš anksto, lubinus

Sveiki, jūs investigare galimybę turėti nulling funkcija? Tai gali būti naudinga navigaciją. Pagarbiai, lubinus

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back