Projektavimas CMOS Logic grandynams iš Būlio funkcijos

V

valytuvas

Guest
I've been thinking daug apie tai.Mano dėstytoja aiškino CMOS įgyvendinimo NAND ir NOR ir ne, bet tai buvo tik naudojant jungiklio pavyzdį.Bet man buvo įdomu, kaip kurti grandinę, jeigu jis yra didesnis funkcija sako AB " A'B ar kažkas panašaus.Man reikia loginio proceso, per kurį galiu dizaino CMOS Circuit atsižvelgiant Būlio funkcijos.Can someone help me?Please help ...

Labas

Galite cgen.
Tai yra vienas atsakymas į jūsų klausimą.
Jei nepavyko gauti kodą.Aš jį į savo archyvą ir aš įkelti prašymu.CGEN: simbolinis išdėstymo generatorius statinio CMOS grandines.TNX

Ačiū už atsakymą ..bet aš neturiu jokios apie tai CGEN idėja ...Could you help me out please?

Pirmasis Get funkcija į SOP arba kai dėl standarat. Tada naudojant NAND neturi nei. Ir kaip šie R universalus funkcijų grandinė.

Turėtumėte dizainas Puna (Pull Up tinklas) ir VPN (pull down tinklas) raiška logika funkcija.Prisiminti thatn VPN ir Puna yra viena nuo kitos, pvz tume
Dual AB " A'B yra
(A B). (A B)

kur buvęs vienas sudarys PDN o vėliau viena pun.

valytuvas rašė:

Ačiū už atsakymą ..
bet aš neturiu jokios apie tai CGEN idėja ...
Could you help me out please?

Atsiprašau ..tačiau ši programa veikia tik ant saulės mašinos?ty forget ji taip pat skirta Windows aplinkai?

Tikiuosi, rasite po vieną Windows ...

ačiū

Citata:

Turėtumėte dizainas Puna (Pull Up tinklas) ir VPN (pull down tinklas) raiška logika funkcija.
Prisiminti thatn VPN ir Puna yra viena nuo kitos, pvz tume

Dual AB " A'B yra

(A B). (A B)kur buvęs vienas sudarys PDN o vėliau viena pun.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back