programmin vynai be programuotojas

B

bbgil

Guest
Kas i wanna do tiesiogiai programa PIC be į ICprog, MikroC ..
ir tt

Projektas ir turiu galvoje yra FPGA su IPS, kurioje FPGA galės įkelti naujus duomenis PIC be programuotojų.Žinau šią programą futbolą robotas, kuris ir gali pakeisti robotas algoritmas ir ji naudoja IPS jos valdytojas.Any ideas, kaip tai padaryti bus labai.Thanx in advance.

ir han projektavimo kažkokia nešiojamosioms programuotojas ...šio atsisiųsti pic programavimo specifikacijų forma mikro lustą svetainėje ......
kitą ir paprastas būdas yra naudoti bootloadr jūsų pic ...šis galite atnaujinti ney šešioliktainį failas per pic serialport

Daugelis PICs galintys savarankiškai reprogramming.Tai turbūt būtų efektyviau naudoja tiesiog esu išorės EEPROM ir leisti PIC atsisiųsti naujų
firmware'u kaip reikia.

Manau yra bootoloader yra paprasta, jei jūsų pic gali ...(pic16f87xA-rasite taikymo dėmesį į microchip.com)

įgyvendinimo IPS programuotojas, yra labai pažangios sprendimas ...bet taip pat galite naudoti LVP (žemos įtampos programavimas) Manau, kad tai, ko jums reikia ...(Aš niekada nesinaudojo arba tiria šią ... bet man prisiminti matote prašymas kažkur,
o gal ir ne microchip.com)

Implemeting a HVP (didelės voltaje [12v] programuotojas) yra sudėtingesnis ...(gerai, tik 12v nuo nominalios 5V)

gerai, aš manau,
kad jums nereikės reikia programos visus algoritmus (pavyzdžiui, futbolas, paieškos robotas) bet gal tik įgyvendinti komandų interpretatorius ...taip, kaip blueroomelectronics sakė, rašykite "komandos" į nedidelį eeprom kaip i2c 24c08 yra kur Jūs galite parašyti nuo FPGA ir skaityti iš Pic ...(i2c didžiojo multimaster autobusu ...)

gerai, aš atspėti ...Kaip Jūs planuojate atsisiųsti duomenis / programa?serijos kabelis?rf?(sorry I didn `t atkreipti dėmesį į futbolo robotai dėl neto ... aš don` t know, kaip jie "atnaujinta "...)
(Jei jau esate užsiregistravęs serijos kabelis, gal rankinio valdymo, reikėtų naudoti serijos bootloadera ... jei planuojate naudoti RD ar kažką šurmuliuojančioje, naudokite eeprom žodžiu (net vidaus eeprom!))

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back