Programinė įranga UART už PIC16f877a

A

akhilskb

Guest
Aš naudoju dvi serijos komunikacijos vienu IPS, kad man reikia programinės įrangos UART. Taigi, Ar kas nors po programinės įrangos UART kodas PIC16f877a

Ar esate kodavimo surinkėjo ar C? Jei naudojate C kompiliatoriaus, kokia versija ir bendrovės?

CCS kompiliatorių buvo pastatytas funkcijų programinės įrangos serijos ...

Taip, aš naudoju C kompiliatorius. HI-TECH C Compiler už pic 10/12/16 versija, MCUs V9.70PLO.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 17:44 --- ------- Ankstesnė žinutė buvo 17:43 ----------</span></span>
Ar galite man duoti medžiagos

patikrinti mėginių ateiti su Hi-Tech C kompiliatoriaus apie programinės įrangos serialus .. "\\ HT-pic \\ pavyzdžiai"

ačiū Hussain už atsakymą, aš did'nt gauti, kad teisingai. aš, kad bet jos ne darbo. ką aš galiu padaryti ..?

Beje, kas yra kiekvieno iš dviejų nuosekliųjų prievadų bendrauti su? PC ir kai jutiklio, modemas, rūšiuoti, ir tt?

Na aš ne naudoti Hi-Tech, kompiliatorių, bet rašydami kodą čia kaip mes pasistengsime ją išspręsti ....

Prikabinti yra minkštas UART rutina 16FXXX šeimos. Aš išbandyti jį, ir jis neturi veikti corretly. Koduojami 4MHz OSC, todėl jis turi būti pakoreguotas dėl skirtingų OSC dažnį. Aš rekomenduoju naudoti minkštą UART dėl uosto su mažiausiai eismo.

Labas akhilskb, jums pavyko gauti softUART parengti ir tinkamai veikti?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back