programavimo problemos su Samsung S6A0069 LCD Driver

N

nsubra2001

Guest
Aš jungiantis Siemens MC68HC908QY2 mikrokontrolerio Lumex LCM-S01602DTR 16x2 LCD ekranas, kad naudoja Samsung S6a0069 LCD vairuotojas.Aš jungiantis kontrolės smeigtukai su uosto (R / W, RS ir E pins).Aš naudoju unbuffered signalų generatorius generuoti E. signalo noriu naudoti 4bit režimu, 4 pins dėl uosto B. Tai aš susiduria su problemomis:
1.Kai aš inicijuoti 4 bitų, ne pabaigoje, atrodo, yra duomenų bitų F (HEX) likusius.Taigi, kai galiu siųsti duomenis, turiu siųsti manekenas mažas kandinėti baigti 8 bit ir tada naudoti ekrane matyti ir grįžti namo komandas atsikratyti šio melagingais duomenimis.Norėdami inicijuoti, aš naudoju eilės paskelbė "Samsung", kuri yra kaip vienas paskelbti Hitachi už HD44780 pats.Kas negerai su iniciacijos procedūrą 4bit bendrauti?
2.Kai nustatytas kaip "adresas C0" atminties vieta 40 (HEX), siunčiamus duomenis, po to, kai nustatant šią adresas nėra rodomi antroje eilutėje.Duomenis perrašyti į pirmą eilutę pati.Kaip reikėtų ištaisyti šią problemą?Tai ne vyksta, jei aš naudosiu 8bit komunikacijos, bet man reikia 4 produkcija kaiščiais kitų kontrolės veiksmų.
Padėkite

Ačiū,
Narayanan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back