programavimo nepavyko patikrinti ir klaidų adresu 0000h

A

amiel

Guest
Tema: help!! Programavimo nepavyko patikrinti ir klaidų adresu 0000h

plss Kažkas man padėti mano problema plss!Aš jau turiu mplab iš mikroschema generuoti šešioliktainį (surinkimas) ir kitos programinės įrangos IC-prog pakrovimo šešioliktainį į pic lustą 16f84A ar 16f84.plss kantriai man!Iam pradedantiesiems šiuo klausimu!Mano problema yra ta, kad kai i naudoti programinę įrangą IC-prog ar kitą programinę įrangą Wpicprog ir pradėti paspauskite programavimo mygtuką arba patikrinti nebuvo pranešimą paaiškėjo, kad yra ----------- programavimo nepavyko patikrinti ir klaidų adresu 0000h - -----------!!!!!!i
don't know how to fix it !!!!!!

kas konfigūraciją ir aparatūros patikrinimas man reikia config ir pakeisti !!!!!!!!!!
i ned atsakymą plssssssss !!!!!

patikrinti rankiniu būdu programinės įrangos, kai programavimo softare reikia specialių "antraštės" pradžioje jūsų prašymą programos, siekiant patikrinti, tokiu atveju jums reikia parašyti kodą ir ten pasakyti, programinės įrangos pagrindinio info jūsų programas.

Jūsų IC gali būti prapūsti iš.pabandykite pakeisti ur ic

pabandykite ištrinti lusto iki programavimo, tada rasti gera šešioliktainį failą neto kad luste ir bandykite pakrauti, kad į ją.
kas programuotojas naudojate?

Iš savo patirties, tai gali būti arba yra problemų su jūsų programuotojas grandinės, arba savo vynai yra busted, ar jūs atlikote neteisingai konfigūracijų dėl ICPROG.Aš galiu tik kalbėti vardu ICPROG Coz I
don't know kitų programuotojas įranga.

Patikrinkite, ar įterptas programuotojas ir vynai to paties uosto nurodyta ICPROG.Atidaryti šešioliktainį failą ICPROG, pasirinkite tinkamą IPS, tiesiogiai i / o, konfigūracijos parametrus (OSC) ir Programa.Kiek aš žinau, kad pirmas dalykas ICPROG, tai yra ištrinti turinį PIC, ir programos, tai patikrinti.

Jei vis dar neveikia, galbūt yra problema jūsų programuotojas.Naudoti JDM programuotojas grandinės OLIMEX ICSP programuotojas, ir nurodyta JDM į ICPROG.Jis dirbo redaktorius.Ar tikrai, kad programuotojas jūs naudojate yra vienas suderintas ICPROG?

HAI

Pabandykite tinkamai įtampą aparatūros, eikite į nustatymų meniu ICPROG.

Šis pranešimas reiškia, kad programuotojas grandinės (Hardware) nepavyksta įrašyti vertę šešioliktainį failą į vietą, chip.In jūsų atveju pirmos programas memmory vietą.

Dauguma probabile sukelti.netinkamai arba nėra teisinga programavimo įtampos lustas.

Kito patikrinimo šešioliktainį failą oras bet kokiu klaida pirmą szesnastkowa vertė yra daugiau nei 3FFF. (Nr. galimybę ICPROG kuri šį žymės pastatyti)

Aparatinė įranga įtampa yra klaidingas.

Nustatyti VPP į ICPROG ir patikrinkite į MCLR Kaisčiai tikslas.Picstudent

Sveiki, manau, kad beveik visi, kurie yra naudojami IC-prog gavo šią klaidą kuriame nors taške.Žinau, kad padarė.Keletas quesitons:

Kas programuotojas naudojate?
Ar jūsų kompiuteris nešiojamas ar stalinis?
Koks greitis šio kompiuterio?
Kokia OS naudojate?Win2000/XP reikalauja įvairių nustatymų programinėje įrangoje.
Kiek laiko trunka jūsų serijos kabelis?

Deja, kad "patikrinti klaidos adresu 0000h" yra klaida, kai beveik nieko yra neteisingas.Kadangi, tuo tarpu jo programavimo, kompiuteryje nėra jokių "grįžtamojo ryšio", tai tik reiškia, kad mikroorganizmai yra ir pradeda programą.Bet kada patikrinti savo,
tai tik laiko ji tikrina, ar mikroorganizmai yra, maitina viršų, ir programuoti.PC negali "perskaityti" jūsų mikroorganizmų.Theere gali būti daug priežasčių.

Jeigu jis nepateikia adresu 0000h, tai nepavyksta teisę pradžioje.Tai gali būti problema su serial port, ir programmiski galimybę ją gauti (2000/XP reikia papildomų uitility, todėl ne langai programos, jis gali).

Taip pat patikrinkite jūsų aparatūros, kaip ir kiti siūlė.Jei tik nori programa F84A (ar kiti vynai 18 kaišteliai mikro's) tai yra stabili ir paprasta programuotojas dizainas:

http://www.semis.demon.co.uk/uJDM/uJDMmain.htmAnthoer dalykas.Išbandykite "Redingas" mikroekonomikos.Jeigu jums visiems "FFFF's tada mikro maitinama, ištrinami,
o jūs skaitote tai teisingai.Tada tai gali būti problema su VPP / MCLR įtampos, turėtų būti> 13v.

Tačiau, jei jūs gaunate 0000's tada jūs nesate Redingas tinkamai, ir kažkas negerai.

Bet kokie kiti šešioliktainį numeriai, turbūt būtų savo programą parsisiųsti į savo lustą, kada paskutinį kartą programuojamas, jo tik patvirtinti, kad nepavyko.

IC-prog yra forumas, ir savo visišką klausimus taip.Klauskite ten, aš tikiu, kad kas nors žino kaip ją išspręsti.Sėkmės,

BuriedCode.

Tai gali lemti daug dalykų.

Bet jūs galite visų pirma patikrinti, kad paduodama įtampa į / MCLR / Vpp Kaisčiai yra 13V?Ar galite patikrinti, ar Vcc yra teisingas?Jei Vpp nėra 13V, PIC nebus įvesti programavimo būdas ir jums skaityti nulio, jei dalis buvo kodas apsaugotas anksčiau.Pažymėkite šį įtampos atidžiai, aš PICs, kai šiek tiek žemesnės įtampos padaryti jiems nepavyksta.

Kitas bandymas Aš tai patikrinti programuotojas yra pašalinti PIC nuo programuotojas ir prijungti PGD Kaisčiai su Vcc per 1k rezistorius (tiesiog įdėti rezistorius ir programuotojas, tarp Vcc ir PGD).Tada "programa".Tai, žinoma, neveikia, bet grąžina duomenų nebeturėtų būti 0000, bet 3FFF.
Jei ji grąžina 3FFF, tai ryšio tarp kompiuterio ir programuotojas atrodo Gerai.Dar yra kažkas negerai su programuotojas / ryšiai.

Jei ji grąžina 3FFF ir įtampa yra Gerai, tada įmanoma PIC nebuvo ištrinami tinkamai,
o tai rodo, kad programinė įranga neveikia tinkamai.
Arba ji gali būti tiesiog, kad IS yra netobulas.

Tačiau daugelis kitų dalykų, gali būti neteisingai Programuotojo: gal PGC signalo negauna į IPS.Jei turite sritį, galite patikrinti, kad.Jei ne, galbūt jūs turite mažų kalba / ausinių, kad jūs galite prisijungti tarp Kaisčiai ir žemės ir klausytis.Jei viskas gerai, reikia išklausyti keletą pypteli, o programuotojas bandymų programa / patikrinti dalis.Jei negalite girdėti pypteli, tada arba programuotojas yra sugedusios arba programinė įranga neveikia tinkamai.
Šis bandymas gali būti atliekamas su PIC iš programuotojas.

Jei šie bandymai rodo, įtampa yra Gerai, PGC, PCD atrodo prijungtas teisingai, tuomet yra didelė tikimybė PIC yra netobulas.

I hope this helps.
Sėkmės!

I
don't have šią problemą, bet i'am going prisiminti VVV paštu, nes tai tikrai gera ir paprasta naudoti patarimai problemų šaudymo programavimo problemas.
ačiū VVV

Patikrinkite Operacinė sistema compatible.if ir naudoti xp pasirinkti darbą WindowsNT savybių ic prog.You galite rasti daugiau informacijos, kaip šioje situacijoje.
http://www.pic.lankawebzone.com

Linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back