Programavimo IPS naudojant žemos įtampos programavimo kabelį LVP ICSP

A

apgphp2005

Guest
Kaip programa PIC16F877A naudojant žemos įtampos programavimo kabelį (LVP ICSP), naudojant "Lotharas Stolz" žemos įtampos programavimo kabelį iš http://stolz.de.be Ar tai reikalauja, kad PIC turi būti kažkoks bootloader arba mikroprograma. Negali i pirkti tik iš rinkos ir programos, tiesiogiai, naudojant LVP PIC16F877. Ar ji reikalauja additinal veiksmus. Taip pat, ką apie PIC16F877A ir PIC18F4550 prašome padėti Ačiū iš anksto

Atsakymus į jūsų klausimus galite rasti Puslapis iš lape 158 16F877A (39582b.pdf) ir Lotar puslapyje. Dar vienas dalykas, jūs turėtumėte žinoti. Jei norite naudoti LVP turėtumėte pirma, savo MPLAB kodas leidžia LVP. Čia _CONFIG4L 18F452 __CONFIG pavyzdys, _STVR_ON_4L & _LVP_ON_4L & _DEBUG_OFF_4L Jei nustatyti LVP išjungti ir programa pic pirmą kartą šį nustatymą išjungti jums bus išjungti LVP ir vėliau, jei norite naudoti LVP vėl bus priversti programa pic su kai kurių kitų programuotojas, kad naudojant reguliarius programavimas (mclr 13V), kad LVP vėl. Sory apie mano blogas anglų.

Hi predrage, Ačiū už atsakymą. Ir, savo anglų kalbos žinias nėra blogai. Aš esu labai nauja IPS pasaulyje. Taigi, aš ne suprasti duomenų lape, kad gerai. Aš jau užprogramuotas mano IPS, naudojant PICSTART & MPLAB. Taigi, dabar, jei noriu ištrinti ir perprogramuoti naudojant LVP. Ką turėčiau daryti. Pic i naudoti PIC16F877A. Dar kartą ačiū

Visų pirma jums reikia įjungti LVP apie savo prietaisą (žr. 146 puslapis iš duomenų lapą). Jūs turite nustatyti bitų 7 konfigūracijos žodį. Kaip jūs darote? Jūsų MPLAB kodą, kai programa yra passin statybos ir galite sėkmingai kaupti, kad LVP šią eilutę __CONFIG _XT_OSC & _WDT_OFF & _CP_OFF & _BODEN_ON ir [color = red] _LVP_ON [/color] & _CPD_OFF & _DEBUG_OFF Kai atlikite pakeitimus, kurti savo programą iš naujo. Dabar programa IPS su tai su savo programuotojas kodas, kuris nėra naudojant LVP (paminėti, kad jūs turite, kad programuotojas). Dabar Hou įjungti LVP (nustatytas 7 config žodžio bitų) ir dabar galite naudoti LVP kaip Lotar paaiškinti.

Sveiki, aš ką tik nusipirkau PIC16F876A ir dabar nori programuoti su LVP (Lotharas Stolz Žemos įtampos programuotojas) ir naudoti šiuos grandinė ir programos išbandyti jį vėliau. Mano programa: pradžia: TRISA =% 000,000 TRISB =% 00.000.000 TRISC =% 00.000.000 Aukštos PORTC.5 Pabaiga Be to, atrodo http://home.vrweb.de/ ~ lotharstolz / stolz.de.be / lvpc / index.html Žemos įtampos programavimo kabelį ir pasakykite man, kokių veiksmų turi po naują PIC16F876A naudojant LVP programavimo. Be to, aš norėčiau naudoti vidaus RC osciliatorius. Prašome padėti, aš esu naujokas, ačiū iš anksto

Man atrodo, kad jūs naudojate kai kurių kitų kompiliatorių, o ne MPLAB. Aš nežinau, jūsų programa teisingai. 16F87XA neturi vidinio RC (lape, psl 146). Jūsų grandinė turėtų prisijungti kitoje vss. 100R rezistorius yra per mažas. Jums reikia naudoti 220R arba didesnė (bet ne per didelis). Gamintojas naujas pic leido LVP gamyklos parametrus. Jūs turėtumėte suteikti tinkamą hex failą jums pic (kodą, kuris dirba su LVP įjungtas, tinkamai oscilator konfigūracijos). Kai jūs šią procedūrą: 1.Veiksmingai ryšį tarp kompiuterio ir IPS (Lotharas puslapis) 2.Configure IC-Prog (Lotharas puslapis) 3.Open šešioliktainį failą su IC-Prog 4.Program savo įrenginį IC-Prog (paspauskite "programą visi" mygtuką)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back