Programavimas Stepper motor naudojant 16f877a

S

SolaiKannan

Guest
gali kas nors duoti man už programavimo Stepper variklio programą naudojantis 16f877a mikrokodo studijoje

Dalintis daugiau informacijos, Stepper motorinių modelio pavyzdžiui, variklis vairuotojas IC ....

Ar ketinate kontroliuoti, vienpolis arba bipolinis Stepper motorinių? Kas yra įtampos ir srovės variklio reikalavimai? Ar galite rašyti Stepper Motors modelio numerį ir gamybą? Arba pateikia nuorodą į savo duomenų lape? Yra daug pavyzdžių, tačiau kuris iš jų yra tinkama priklausys nuo mažiausią prašomą informaciją pirmiau. BigDog

Stepper motorinių yra bipolinis 1. man reikia kodavimo Stepper variklis su trijų arba dviejų terminalų ir ji turi būti maža, taip pat. tai projektavimo Roboto ranka ir tai Stepper varikliai bus vieta pirštų sąnarių, taigi ir aš būsiu tris Stepper Motors pirštu. Iš viso bus 14 Stepper varikliai (nuo nykščio i reikia tik 2 Stepper varikliai). man buvo labai supainioti su sąsajos juos. kad gali kas nors padėti man su juo

14 Stepper varikliai nėra paprasta nebus stebimas, aš pasiūlymas naudoti kai multistepper motorinių vairuotojo lentų, kaip] Quadstepper Motor Vairuotojo taryba - SparkFun Elektronika [/url] [url = http://www.sparkfun.com/products/10507 turite galimybė nebus stebimas iki 4 bipoliniu Stepper variklio vienas vairuotojas valdybos, mano,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back