H
HiJack
Guest
Hi all im looking for USB programuotojas / programinę įrangą, skaityti / rašyti CMOS Serijos FLASH chips, šie lustai yra naujas stilius SPI BIOS lustai taip pat naudojama daug kitos įrangos, įskaitant monitoriai / modemus. IVE bandė vyresnio amžiaus tipo SPI programuotojų tačiau jie papratimas darbą kaip programinės įrangos, jiems tik leidžia maždaug 712k duomenų skaitomos. kaip šie nauji SPI lustai vis labiau ir labiau populiarėja dabar i tikrųjų reikia rasti schematinis / išdėstymą USB programuotojas, kuris bus suderinamas su šiais lustai. aš žinau, yra daug programuotojų į rinką, kuris atliks savo darbą, tačiau jie yra kvailas pinigų sumas, kurias aš tiesiog havnt gavo, plius ji wouldnt justfy pirkti vieną iš jų tiesiog kaip hobis ir mažai elektronikos remontas. IVE buvo ieško apie mėnesį, dabar schemas / išdėstymas, tačiau visi, kad jokių rezultatų, tada i sumažėjo apie šį forumą, kuri tikrai atrodo perspektyvus (aš tikiuosi taip)) taip, jei kas nors turi bet idėja "arba informacija apie tai, kur, kad įgyti tokią informaciją Aš būtų labai dėkingi. TIA Mano HJ