Progammble AC-DC Power Supplies?

A

agnivesh

Guest
1.Can anybody please help me rasti "Programuojama AC-DC Swith Mode Power Supply"?

Iš esmės, aš ieškojau kintama AC-DC SMPS (pajėgi tiekti 3,5,9,12 voltai DC ir tt nuo AC tiekimo JK ir atleast 2 amperai didžiausias dabartinės gamybos pajėgumų).

2.Ar yra koks nors mikro-kontroleris kontroliuoja AC-DC SMPS ten, su klaviatūra ir LCD pakeisti išėjimo įtampą, spausdami mygtukus tik.Prašome pateikti idėjų, schemos ir IC dalis numerių panašios konstrukcijos.

ačiū.

Jūs galite kurti programuojamą AC-DC maitinimo patys ..
Dėl jūsų saugumo, manau, kad jums reikia naudoti 230V-15V/2A žingsnis žemyn transformatorius ..
Kaip reguliuojamas įtampos reguliatorius galite naudoti LM2576 ..
Kaip "protų" visos grandinės galite apsvarstyti PICAXE-18x - tai yra viskas, ko jums reikia:
10-bit A / D ..
10 bitų PWM (kaip VPK) ..
-Užteks bendrosios paskirties įėjimai 4x3 klaviatūra ..
, Galima nesunkiai susieti su LCD ekranu (http://www.users.on.net/ ~ Symes / LCD.htm) ..
-Ne ypatingą programuotojas reikia - jūs galite prisijungti tiesiogiai prie kompiuterio nuosekliojo prievado ..
Ieškoti šiame forume ar Google PICAXE - ji iš tiesų buvo sugalvotas ir yra platinamas JK ..

Linkėjimai,
IanP

Dėkojame už jūsų vertingų pasiūlymų.

1.Be to, galėtumėte pasiūlyti kokių nors AC-DC atsistatydinti IC, jei yra.Ar yra koks nors labai lengvas svoris (IC vietoj gabaritų transformatoriai), galimybė išplėsti nustatytos maitinimo AC-DC (nereguliuojama), kuris vėliau galėtų būti paduodamas į kitą etapą IC gauti norimą reguliuojamos srovės?

Esu įsitikinęs, kad, pavyzdžiui, IC ar grandines egzistuoja, nes aš mačiau labai lengvas svoris (mažiau nei 100gm), SMPS kuris mechaninis jungiklis gauti įvairių reguliuojamų DC rezultatų.

2.Bet IC kuri galėtų kontroliuoti tiek produkcijos nuolatinės srovės ir įtampos ir reguliuojamos per mikro-kontroleris ir taip programuojami reguliuojamos nuolatinės įtampos ir srovės?

3.Dėl PICAXE, I've techninės / programinės įrangos į programą IPS "ir AVR naudojant C. pagrindinė problema man yra rasti Hardware (SSD ir tt) Mano programuojamas maitinimo.

ačiū

Kaip "nereglamentuota" 24Vdc maitinimo šaltinio, galite naudoti bet off-the-shelf maitinimo adapterį ..žr. paveikslėlį žemiau ..
Dėl 12V/2A produkcija turėsite 24V / ≈ 1A nereguliuojama galia ..

LM2576-ADJ yra programuojami, bet jūs galite padaryti programuojami naudojant savo atsiliepimą, o ne normalus rezistorius digital potentiometer ..
Žr
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=555307

Linkėjimai,
IanP
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

zaprojektowałem skaitmeniniu valdymo maitinimo

kurioje LCD 16x2 naudojami PWM technika naudojama stabilizuota įtampa gali kontroliuoti nuo 1V iki 50 voltųjei qurey Nesivaržykite paprašyti padėti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back