Problemos su vairuotojo grandinė 16 * 64 LED ženklas

M

maboelectro

Guest
Hi all i dizaino 16 * 64 judančių tekstas LED pasirašyti ir i naudoti multipleksavimo tequnic. ženklas darbo gera, tačiau aš pastebiu dvi problemos. pirmą kartą ženklas ryškumą mažas antrą stulpelius, kurie turi mažai šviesos diodų ryškumą yra didesnis nei stulpelius, kad MOR LED> aš žinau, kad mano proplem vairavimo circute, bet kur excatly i dont know,. i naudoti diską 16 eilučių ir 64 stulpelių bc337 tranzistoriai ir CMOS vartai IC, prijungtas prie 180 omų rezistorių, prijungti savo ruožtu, kad tranzistorių bazes. ir i naudoti 12v/1a transformatorių ir 7812/1a vairuoti LED matrica ir 7805/1a vairuoti kontrolės circute. pranešimas: i naudoti stulpelius nuskaityti tequnic ačiū

Jums reikia per vairuoti LED apie 60mA gauti juos gana ryškus. Taigi 60x64 = 3.84A, jums reikia sustiprinti savo maitinimo ir eilučių vairuotojų. Priklausomai nuo jūsų CMOS vairuotojas jums gali reikėti pridėti tranzistorius į juos. PS daugiau aprašomąjį pavadinimą į savo pranešimą kitą kartą. Padėkite man yra bevertė.

Sveiki, blueroomelectronics Labai ačiū už atsakymą ir savo notic. pirmas: esate visiškai teisus, jei i naudoti eilės nuskaitymo techniką, bet aš naudoju skiltyje nuskaitymo techniką, tai reiškia, kad turiu tik vienas stulpelis bus aktyvūs bet kuriuo metu. todėl, jei bandau per pavara visiems vadovauja vienas stulpelis, todėl bus 16 * 60 = 960 mA, jei visi viename stulpelyje LED ON, tuo pačiu metu. bet aš manau, kad mano problema yra muito ciklą skiltyje nuskaitymo, kad lygus 1 / 64, net aš per-vairuoti buvo iki 60 mA>> per LED srovė bus 60/64 = 0,937 mA. todėl mano analizė, kad, jei aš noriu gauti 20 mA, kas vadovaujamos ir kad muito ciklo per diske bus 20 * atvirkštinis ciklas>> 20 * 64 = 1,280, ką manote? Antra: aš jau naudoti tranzistorius bc337 lemia CMOS vartai ICs per 180 omų rezistorių. ačiū

Labas Manau, kad jūsų jums reikia naudoti eilės nuskaitymo techniką, tada jūsų problema bus išspręsta. kodėl Dont You įkelti savo projektą taip, kad jūs gaunate teisę sprendimą ir wiil būti gera padėti kitiems, kurie nori padaryti. dėl

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back