Problemos su TLK MPLAB 2.

P

petarpav

Guest
Sveiki. Buld ICD-2 ir bandymo praėjo, bet kai bandau į programos tikslą ir debug, programa yra ok, bet TLK negali prisijungti prie derinimo vykdomosios: Prisijungimas MPLAB ICD 2 ... Connected nustatymas VDD šaltinis MPLAB ICD 2 tikslas prietaisas PIC18F452 nustatė, persvarstymas = Rev 0x5 ... Redingas TLK Product ID Veikia TLK testavimą ... Zdany MPLAB ICD 2 Parengtis Programavimas Tikslinė ... ... Trynimas dalis ... Programavimas Programos atmintis (0x0 - 0x317F) ... Loading DebugExecutive ... Programavimas DebugExecutive ... Programavimas Derinimo Vektorius ... Programavimas RSBUG patikra ... Programos atmintis ... Debug Vykdomosios ... Debug Vektorius ... Patikrinkite Sėkmė Programavimas konfigūracijos bitai .. Config Atminties patikrinimas konfigūracijos atmintis ... ... Patvirtinti Sėkmė Prisijungimas debug vykdomosios ICD0082: Nepavyko MPLAB ICD 2 operacijos ICD0082: Nepavyko MPLAB ICD 2 operacijos ICD0275: Programavimas nepavyko. MPLAB ICD 2 Paruošta pls. HELP!

Sveiki. Prašome padėti! : :) :) (Aš taip pat prisijungti, kad: Prisijungimas MPLAB ICD 2 ... Connected nustatymas VDD šaltinis MPLAB ICD 2 Tikslinė Įrenginio PIC18F452 rado, Revision = 0x5 ... Redingas TLK Product ID Veikia TLK Self Test .. išlaikė MPLAB ICD 2 Parengtis Programavimas Tikslinė ... ... ištrynimas dalis ... Programavimas Programos atmintis (0x0 - 0x30CF) ... Loading DebugExecutive ... Programavimas DebugExecutive ... Programavimas Derinimo Vektorius ... Programavimas RSBUG patikra. .. ... Programos atmintis ... Debug Vykdomosios ... Derinimo vektorius ... Patikrinkite Sėkmė Programavimas konfigūracijos bitai .. Config Atminties patikrinti konfigūracijos atmintis ... ... Patikrinkite Sėkmė Prisijungimas debug vykdomosios ICD0082: Nepavyko MPLAB ICD 2 operacijos Prisijungimas MPLAB ICD 2 ... Connected nustatymas VDD šaltinis MPLAB ICD 2 tikslinės Įrenginio PIC18F452 nustatė, Revision = 0x5 ... Redingas TLK Product ID Veikia TLK Self Test ... Leista ICD0275: Programavimas nepavyko MPLAB ICD 2 Ready.

Jūs pasakėte, jūs pastatė jį patys ... Ar esate tikri, kad, naudojant tinkamą programinės įrangos naudojama IPS (16F877/16F877A) [atrodo, nes bootloadera darbus, tačiau ji doublecheck ...] - jūsų grandinės darbų? - Kai programavimas yra neįmanoma, galbūt norėsite patikrinti, ar programavimo įtampa yra teisingi (apie 13V reikia). Tačiau taip pat turėtų būti gerai, nes selftest išlaikė] - propable: Ar įjungsite DEBUG paramos tikslą? (DEBUG_ON vėliava config-line)

Sveiki, stegr. Ką jūs turite galvoje "Ar įjungsite DEBUG paramos tikslą? (DEBUG_ON vėliava config-line)" Koks "config-line" (kur jis yra)? Ačiū.

turite taip vadinama konfigūracijos linija. Ši linija yra saugikliai derinys (žr. duomenų lapas), kurie bus raštu į konfigūracijos registrą. Assembler jums reikia parašyti kažką panašaus į tai: __config WDT_OFF & Boden & SS & DEBUG_ON & LVP_OFF apibrėžia pavadinimai gali būti skirtingi. Pirmiau pateiktame pavyzdyje, konfigūracijos registrą reikštų: - Watchdog yra išjungtas - perdega Atstatyti yra įjungtas - High Speed osciliatorius režimas - debug - Žemos įtampos Programavimas ne tik duomenų lape atrodo ... Redaguoti: Aš pamiršau, kur ... Assembler ji yra ne jūsų programos viršuje (po įeina). Pagal Microchip turėtų būti pirmasis baitas ASM failą ir bus paskutinis baitas HEX failo. In C, tai priklauso nuo jūsų kompiliatorių. Kai kurie kompiliatorius neturi net konfigūracijos linija (arba žodį, jei norite skambinti ją taip), bet jums reikia pažvelgti vadovą kompiliatorius rasti galimybę, kad derinti ... Derinimo įjungtas generuoja tam tikrą specialų kodą, kad jūs nenorite turėti gamybinius naudoti, bet kad reikia jungimas-derinimo. Taigi, turite įjungti jį explicitely. MPLAB taip pat gali turėti vietą, kur galite konfigūruoti, tačiau aš nežinau, kur;) Tikiuosi, tai padės jums ...

Sveiki, dirbu su MPLAB 6,50, o mikroschema C18 v2.20.4 ir tikslinės pic18f452. Saugikliai aš rankiniu būdu įvesti MPLAB meniu - configure-> konfigūracijos bitai. , Jei Debugger yra pasirinktas MPLAB automatiškai nustatyti DEBUG saugiklis, ir, jei yra pasirinktas programuotojas DEBUG nėra įjungtas. Mano ICD2 programos evritnig Gerai (įtraukti saugikliai) I chek kitas programuotojas. Intersting yra, kad pirmus kelis kartus, I bandymo ICD2 dirba, po to ji nutraukti įvesti debug režimu?!?! Icheck evrithing ir atkurti naujų dalių jungikliai VDD ir VPP bet notnig ......... Kitas keista tning, kad ne evri kartą programoje numatytą tikslą, jei KOM greitis yra 57.600 ... Ačiū.

Man buvo patenkinti jį. Vienas iš trijų priežasčių: - patikrinti visų apsaugoti kodą, rašyti apsaugoti, skaityti apsaugoti kodą Meniu-> Configuration Bits (jei naudojate MPLAP) statusą DISABLE - pakeitimas XTAL. - Galiausiai, pakeisti Chip esu įsitikinęs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back