Problemos su SWR / Return Loss of Splitter į FDM sistema

I

infinite_gbps

Guest
Taigi leiskite man apibūdinti pagal setup:

Coax eilutė su 8 signalus nuo 0,8 GHz iki 2,2 GHz.Kiekvienas intervalais iki 200 MHz.

Šis įkalbinėti eina į 1-iki-8 splitter.Dėl išėjimo (8 rezultatai) iš splitter yra 8 BPFs.Kiekvienas filtras turi skirtingas centras dažnumas tai ypač kanalą.

Tada yra 8 stiprintuvai.

Tada kiekvienas eina į savo maišytuvą su atitinkamomis MT už nustatantis perskaičiavimo IF, ir tt
when I put on the BPFs and terminate those outputs at 50 Ohms then my S11 (return loss) looking into the splitter again goes into the toliet.

Mano problema yra ta, kad jei aš 1 iki 8 skirstytuvo ir nutraukti visus 8 išėjimai su 50 nutraukimų tada man tikrai gera grįžti nuostolių ir atitinkamą SWR prie įėjimo (S11). Bet
kai aš įdėti į BPFs ir nutraukti šių rezultatų 50 omų, tada mano S11 (grįžti nuostolį) žiūri į skirstytuvo vėl eina į toliet.

Kodėl taip yra ir kaip galėčiau ištaisyti šią padėtį, jei noriu naudoti skirstytuvo?

Antra, jei aš negaliu naudoti splitter yra mux vienintelis būdas?Norėčiau o pabandyti padaryti splitter darbo nors.

Gebu rašyti sklypus, jei reikia.

Ačiū už pagalbą.
Paskutinį kartą redagavo infinite_gbps m. liepa 26, 2009 14:02, edited 2 kartus iš viso

BPF gali jau blogai RL.Jis rekomenduoja, kad> 20dB.
It works fine kai su> 10dB paraiškas.
Check it.

1.Kokios valdžios splitter naudojate?Yra daug rūšių energijos skaldytuvai.Schema būtų naudinga.

2.Kokios vertybės S11 jūs matuojama vs dažnis?Sklypas būtų naudinga, kuriame S11 dB vs dažnis MHz.

3.Bad grįžti nuostolio sklypas (S11) per 0,8-2,2 GHz, ne splitter įvedimo priežastis yra, kad kiekvienas BP filtras turi gerą pirkimo grąžinimo nuostoliai tik per savo passband.Tai reiškia, kad galia splitter niekada matyti geras rungtynes visuose uostuose, vienu metu visoje S11 sklypas vs dažnį.

infinite_gbps rašė:

Taigi leiskite man apibūdinti pagal setup:Coax eilutė su 8 signalus nuo 0,8 GHz iki 2,2 GHz.
Kiekvienas intervalais iki 200 MHz.Šis įkalbinėti eina į 1-iki-8 splitter.
Dėl išėjimo (8 rezultatai) iš splitter yra 8 BPFs.
Kiekvienas filtras turi skirtingas centras dažnumas tai ypač kanalą.Tada yra 8 stiprintuvai.Tada kiekvienas eina į savo maišytuvą su atitinkamomis MT už nustatantis perskaičiavimo IF, ir ttwhen I put on the BPFs and terminate those outputs at 50 Ohms then my S11 (return loss) looking into the splitter again goes into the toliet.
Mano problema yra ta, kad jei aš 1 iki 8 skirstytuvo ir nutraukti visus 8 išėjimai su 50 nutraukimų tada man tikrai gera grįžti nuostolių ir atitinkamą SWR prie įėjimo (S11). Bet
kai aš įdėti į BPFs ir nutraukti šių rezultatų 50 omų, tada mano S11 (grįžti nuostolį) žiūri į skirstytuvo vėl eina į toliet.Kodėl taip yra ir kaip galėčiau ištaisyti šią padėtį, jei noriu naudoti skirstytuvo?Antra, jei aš negaliu naudoti splitter yra mux vienintelis būdas?
Norėčiau o pabandyti padaryti splitter darbo nors.Gebu rašyti sklypus, jei reikia.Ačiū už pagalbą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back