H
hamebaman
Guest
Dears i įdiegti Cadence IC610 Ubuntu 10,10, įrengimas complete.but i kai problemos su licencija installation.when aš paleisti schematiškai ar maketą arba kitų produktų, dizainas grandinę gaunu skelbimą klaida, kad sako kažką panašaus į "nepavyko įkelti licenciją ....." i "env.sh" failą, kad i šaltinio, kurį ji prieš paleidžiant icfb arba virtuozas, kad:
taip pat i pasikeitė mano licencija failo pradžioje linijos :CDS_ROOT = / home/omid/Cadence/IC610 CDS_INST_DIR = / home/omid/Cadence/IC610 CDS_INSTALL_DIR = / home / omid/Cadence/IC610/tools/dfII eksporto CDS_LIC_FILE = 5280 @ Omid OEM eksporto LM_LICENSE_FILE = $ CDS_ROOT / share / licencijos / license.dat export PATH = $ CDS_ROOT / tools / bin: $ CDS_INSTALL_DIR / bin: $ CDS_ROOT / Įrankiai / vaiduoklis / bin: $ PATH eksporto CDS_Netlisting_Mode = Analog slapyvardį lmli = '$ CDS_ROOT / įrankiai / bin / lmgrd-c $ CDS_ROOT / share / licencijos / license.dat "
dabar kiekvienas gali matyti, ką aš Did Wrong gali kas nors padėti man išspręsti mano ic610?? ????????server Omid OEM BET 27.000 USE_SERVER DAEMON cdslmd / home/omid/Cadence/IC610/tools/bin/cdslmd