problemos su licencija įdiegti Cadence IC610

H

hamebaman

Guest
Dears i įdiegti Cadence IC610 Ubuntu 10,10, įrengimas complete.but i kai problemos su licencija installation.when aš paleisti schematiškai ar maketą arba kitų produktų, dizainas grandinę gaunu skelbimą klaida, kad sako kažką panašaus į "nepavyko įkelti licenciją ....." i "env.sh" failą, kad i šaltinio, kurį ji prieš paleidžiant icfb arba virtuozas, kad:
CDS_ROOT = / home/omid/Cadence/IC610 CDS_INST_DIR = / home/omid/Cadence/IC610 CDS_INSTALL_DIR = / home / omid/Cadence/IC610/tools/dfII eksporto CDS_LIC_FILE = 5280 @ Omid OEM eksporto LM_LICENSE_FILE = $ CDS_ROOT / share / licencijos / license.dat export PATH = $ CDS_ROOT / tools / bin: $ CDS_INSTALL_DIR / bin: $ CDS_ROOT / Įrankiai / vaiduoklis / bin: $ PATH eksporto CDS_Netlisting_Mode = Analog slapyvardį lmli = '$ CDS_ROOT / įrankiai / bin / lmgrd-c $ CDS_ROOT / share / licencijos / license.dat "
taip pat i pasikeitė mano licencija failo pradžioje linijos :
server Omid OEM BET 27.000 USE_SERVER DAEMON cdslmd / home/omid/Cadence/IC610/tools/bin/cdslmd
dabar kiekvienas gali matyti, ką aš Did Wrong gali kas nors padėti man išspręsti mano ic610?? ????????

Kaip ir apie susisiekti su Cadence klientų aptarnavimo Aleksas

nėra bet kurios kitos nuomonės, bet ne, susisiekti su Cadence klientų aptarnavimo, šią problemą tikrai sunku išspręsti?!! Prašome padėti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back