Problemos su brūkšninių kodų skaitytuvas, susijusios su Y sankryžos klaviatūra

Z

zirtapoz

Guest
i brūkšninių kodų skaitytuvas, susijusios su Y sankryžos klaviatūra. Linkiu, kad šį Y sankryžos iki 3 metrų, bet kai aš prijungti brūkšninių kodų skaitytuvas, klaviatūra su lenghtened kabelis į PC PS / 2 jungtis, tik brūkšninių kodų skaitytuvas, darbo ir klaviatūra nepadės. ,, kai aš mačiau signalų osciloskopo matau žemas signalas yra virš 1 voltas. Todėl bet koks pasiūlymas?

Palyginkite tai su ir be ilgintuvą signalo - jei 3 metrų nuleisti per daug - Sakyčiau savo pigaus kabeliai / jungtys. Y skirstytuvo, taip pat gali būti bloga kokybė. Prastas kabelis * ir * jungtis kokybė gali sukelti šio mažo ilgio "praradimas". Bet galbūt brūkšninių kodų skaitytuvas, daro kažką blogis? Išbandykite be brūkšninių kodų skaitytuvas ir be Y skirstytuvo, klaviatūra pratęsimo - ji veikia tada? Jei ne, jos tikrai pratęsimo - pirkti naują priestatą, tačiau jei ji veikia, ji gali būti kartu nuostolių kabeliai ir jungtys. Tada, aš nesu tikras, ką jūs galite padaryti kiti, nei pirkti visus naujus kabelis ir Y skirstytuvo .. gal stiprintuvo buferio kompiuterio klaviatūra ..?? bet nerandu, bet su "Google" iki šiol.

Aš jau bandė naudoti brūkšninių kodų skaitytuvas, klaviatūra atskirai. jie r dirba gerai ...:( problema yra brūkšninių kodų skaitytuvas 0 "maždaug 1,5 volto klaviatūros, kai juos naudojant kartu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back