problemas apie LCVCO išvesties buferio?

T

tiger_ads

Guest
yra kas nors matė LCVCO išvesties buferio?jo funkcija yra konvertuoti Diferencialinė produkcijos LCVCO į vieną, tai vienintelė išeitis yra prijungtas prie šių filtrą.šį buferinį turi išlaikyti sinewave.Mano buferis sugadintas bangų.
galėtų žmogus gali duoti man nuoroda dokumente apie tai?arba pasakykite man buferio (arba iškviestų vairo) yra priklausė kurioje srityje?

Thanks a lot!

Išbandykite spinduolis pasekėjų, ar šaltinis pasekėjų, jei norite Fet.
Tikslas naudojant buferio yra izoliuoti kitame etape nuo generatorius.
Taip pat galite pabandyti sureguliuoti įstrižinės punkte ir gauti iš jūsų buferio.
Jei norite gauti daugiau informacijos, prašome pateikti daugiau informacijos, pavyzdžiui,
dažnumas ir pobūdis "žala" nuo bangos.
SH

Thanks man!
Mano VCO darbo dažnių diapazonas yra 450MHz iki 950MHz, o buferio atrodo sugadinta kai dažnis iki 700MHz.
Buferinėje grandinės pridedamas čia.Du įvedimo iš produkcijos VCO, jie skirtumo ir dk lygis VDD / 2.Kondensatorių sudaro dvi lygiagrečios tranzistorius kap.Tranzistorius yra PVO.

Pls suteikti man patarti
ačiū
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Nežinau, kaip įkelti įtakos grandinę.produkcijos buferis yra sujungta su bloknotu.Parašytas po 54 minučių:nes man reikia patikrinti signalo išvestis iškarpinę,
iš tikrųjų, ši produkcija yra prijungtas prie įėjimo į offchip filtras, aš bandė atjungti jį filtro į Spectre treniruoklius, ir išėjimo signalo iškarpinę yra gera, todėl ir gauti išvadą, capacitive sąnaudos (15pF) filtro turi įtakos atlikti buferinės.But I
don't know when i bandymo signalą, kiek talpa papildomas produkcijos?nes aš DERINIMUI Kodėl aš negaliu aptikti signalus, Oscylograf.

Jei talpykloje įvedimo filtro įtakos produkcijos buferio, kaip reikėtų išspręsti šią problemą?nes su żetonami produkcijos buferis yra prijungtas prie kito etapo per 50 omų rezistorių.per visą grandinės modeliavimo įskaitant čipa offchip komponento signalo į išvesties buferio yra blogai, ypač iki hith dažnio.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back