problema veikia SPW Linux

V

vartotojas

Guest
PROB1:

kai veikia spw Linux, pirmą kartą, tai įspėjimas:Įspėjimas: $ SPW_HOME / CDS nėra gerai susiformavę montavimas; naudojant numatytuosius cds.lib FilepathĮspėjimas: linija 42 / home / SPW / CDS / share / cds.lib; neteisingas kelias "/ home / SPW? Site_data / demo / demo_out"
PROB2:

ir aš negaliu remtis BDE, ji pranešimas:Klaida: Nepavyko paleisti serverio / home / SPW / caesys / NUI / bin / mbdeAš SPW_HOME ir SPW_SYS_DB tiek spw.profile ir / etc / profile

Ar someting susijusių su licencijos ar tinklo konfigūracijos arba mano šaltinio failo yra neišsami?

oh, tai ilgą laiką prieš.Bet manau, kad jei ne išspręsti problemą, ir gali padėti you.But visų pirma, jūs turite turėti teisę licencijas.

Aš turiu licenciją, kuri gali padaryti "iškodavimo" procesą su softload.

ir aš configed mano licencija.When I run lmstate jame nurodomi šie duomenys:hostname: serverio licenciją UP (MASTER) v7.2Tiekėjas demonas statusą (dėl hostname)
cdslmd: UP v7.2Bet aš vis dar negali paleisti spw, nes ji rodo:Atrodo serverio licencijos neturiARBAJūsų licencijos negalioja...Kas yra problema, licencijos arba rankos?

Linksmų Kalėdų ir Laimingų Naujųjų metų visiems!

Diegimo procedūra SPW 4.8,4.85 su linux?

Padėkite man, prašau

Ačiū

kas problema:
Klaida: Nepavyko paleisti serverio / home / SPW / caesys / NUI / bin / mbde
?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back