M
manissri
Guest
Maks. visi
PLZ help ..
esu desiinging konvejerinei ADC ...
kurių turiu Desing Opamp su 12.5ns nusistovėjimo trukmę ..
šiam Aš naudoju sulankstyti cascode visiškai skirtingą architektūrą.
specifikacija yra skiriamas man yra nusistovėjimo trukmę yra 12,5 ns.
šis atsiskaitymo laikas I apskaičiuojamas blogiausio nužudė tarifas (VDD / 2) / (ts/10), kaip nurodyta Holberg knyga žudys, kad jei tarifas nėra pateikta ir settlilng laikas skiriamas tada, kad blogiausias nužudė normą nusistovėjimo trukmę kriterijus.
todėl ši norma nužudė aš šiuo metu yra apie 5 mA į sulankstyti cascode uodegos galo Diferencialinė opamps.kad šis daug dabartinių gaunu didžiulį dydžių Mano opamps.
taip ponaiti mano klausimas yra, kaip aš pradėti skaičiuoti į uodegą, padarytais atsižvelgiant į nusistovėjimo trukmę Specifikacijos .. dabartinis
Aš negaliu išspręsti ...
PLZ help ...
Mano VDD yra 5V ir Vss yra 0V
PLZ help ..
esu desiinging konvejerinei ADC ...
kurių turiu Desing Opamp su 12.5ns nusistovėjimo trukmę ..
šiam Aš naudoju sulankstyti cascode visiškai skirtingą architektūrą.
specifikacija yra skiriamas man yra nusistovėjimo trukmę yra 12,5 ns.
šis atsiskaitymo laikas I apskaičiuojamas blogiausio nužudė tarifas (VDD / 2) / (ts/10), kaip nurodyta Holberg knyga žudys, kad jei tarifas nėra pateikta ir settlilng laikas skiriamas tada, kad blogiausias nužudė normą nusistovėjimo trukmę kriterijus.
todėl ši norma nužudė aš šiuo metu yra apie 5 mA į sulankstyti cascode uodegos galo Diferencialinė opamps.kad šis daug dabartinių gaunu didžiulį dydžių Mano opamps.
taip ponaiti mano klausimas yra, kaip aš pradėti skaičiuoti į uodegą, padarytais atsižvelgiant į nusistovėjimo trukmę Specifikacijos .. dabartinis
Aš negaliu išspręsti ...
PLZ help ...
Mano VDD yra 5V ir Vss yra 0V