Problema su Soldermask sklaidos

K

Kuller

Guest
Sveiki, aš esu iš Ispanijos, kurie baigia savo galutinį studijos proyect ir tai yra mano pirmoji PCB už universiteto studentas. I'm going to užsisakyti mano pcb greičiau, bet aš turiu 1 problema. Aš naudoti www.pcb-pool.com , jeigu prototipas lenta su SM. Jų techniniai puslapis galiu rasti tai Soldermask sklaidos 0.15mm (6mil) Tai Soldermask padas atėmus Vario padas skersmens. Mano klausimas yra ... Aš naudoju OrCAD bibliotekos, bet jie Soldermask sklaida 0mm (SM PAD = Varis PAL), taigi ... jei i naudoti šį pėdsaką, mano lenta bus visiškai klaidingas? Ar jie naudoja savo Mīnijs plisti tuo pat metu mano lenta? Nėra jokių greitas būdas pakeisti visas padstacks tenkinant OrCAD Layout reikalavimas? Ačiū iš anksto.

Hola, manau, kad jūs neturite jaudintis. Paprastai tai soldermask plitimo naudojamas, nes bent PCB gamyba ten gali būti maža missalignment apgyvendinimas lydmetalis kauke, ir jeigu soldermask turėti tikslios formos ir masto, kaip sudėtinės padas, iš dalies sutampa šių dviejų įvyks. Įrašyta mažas plinta soldermask bus išvengti šios pasekmės. Tačiau šis aspektas yra susijęs tik didelio tikslumo PCB su labai smulkaus žingsnio pagalvėlės. Jei turite santykinai didelis komponentus kaip 1206 ir SO pakuotės, tuomet viskas ok. / Pisoiu

Jei pagal "plinta" jie reiškia plėtra, tuomet jūsų soldermask diafragma visada turėtų būti didesnis, nei jūsų faktinis baigė padas dydis dėl to, kad registracijos procesas, kai jis taikomas nuokrypius. 0,15 0.4mm yra pakankama suma plėtros priklausomai nuo lenta technologija. Tai turėtų būti apibrėžta savo taisykles, jei turite pagalvėlės su mažo žingsnio veda, tada tikimybė, kad likę soldermask tarp šių kaiščių gali būti mažesnė nei minimali versija spausdinimui dydis ir jūs turite tiesiog blokuoti pašalinti visas SM palei šių kaiščių. Jeigu norite iš tikrųjų galėtų padaryti soldermask mažesni ir apibrėžti savo galutinio padas dydis, kad taip vietoj, bet aš niekada matė šį padaryta hooby ar projekto lentos, tik didelės apimties produkcijos ir, žinoma, mažesnės apimties lentos su BGA's. Jonas

Ačiū už abu atsakymus;) Aš suprantu tai dabar. Aš tik naudoti DIP's su dideliais pagalvėlės todėl manau, neturės su missalignament problema. Šiaip aš paklausiau, jei gamintojas turiu keisti vertes arba, jei jie yra bauda. Dar kartą ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back