Problema su sinchronizavimo signalo vežėjas atkūrimo QAM demoduliavimo

T

thieuhiep

Guest
Labas, Aš ką tik studijavo FPGA per trumpą laiką. Tuo metu, aš sukūrėme sėkmingai QAM-16 moduliavimo projekto naudojant VHDL kodas. Bet dabar, kai bandau sukurti QAM demoduliavimo, aš susitiko didelė problema. I've done į MATLAB demoduliavimo, bet FPGA, aš negaliu synchrolize gauti signalą su vežėju išieškojimo. Aš tai negali atsigauti simbolis laikrodis gauna signalą. Štai kodėl demoduliavimo neveikia. Pasakykite man, jei turite kokių nors patarimų, kodą ar medžiagą apie savo problemą. Ačiū iš anksto!

Ar vežėjas ir laikrodžio sinchronizacija iki demodulating 16 QAM signalo.

Sveiki, Ar galite pasidalinti UR verilog QAM kodą. I'm doing paskutinių metų proj dėl 16QAM dėl SST. Ačiū už pasidalijimą. Mano pašto adresas: hemalatha.bk87 @ gmail.com
Sveiki, aš ką tik studijavo FPGA per trumpą laiką. Tuo metu, aš sukūrėme sėkmingai QAM-16 moduliavimo projekto naudojant VHDL kodas. Bet dabar, kai bandau sukurti QAM demoduliavimo, aš susitiko didelė problema. I've done į MATLAB demoduliavimo, bet FPGA, aš negaliu synchrolize gauti signalą su Carrie pasakykite man, jei turite kokių nors patarimų, kodą ar medžiagą apie savo problemą. Ačiū iš anksto!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back