Problema su produkcija, jungiantis infraraudonųjų spindulių detektorius į grandinę

A

al55

Guest
Sveiki, aš ką tik nusipirkau Panansonic infraraudonųjų spindulių detektorius, ir aš esu, turintys sunku gauti jį dirbti. IVE užsikabinęs grandinė kaip nurodo pats: http://davebodnar.com/railway/Pulsed_IR_Article/ bet mano problema yra i negali gauti TTL išėjimo įtampa nuo 0 joks signalas yra dabartis ir 5V kai signalas yra. Dėl tam tikrų priežasčių jiems gauti išėjimo įtampa apie 3.6v, kai nėra 38kHz signalo yra pateikti ir tada išėjimo sūpuoklės aplink 1v arba tiek, su signalo, nėra tai, ką aš maniau, kad bus. Mano pagrindinis tikslas yra, kad galėtumėte susisiekti su detektoriumi išėjimo skaitmeninis įėjimas iš PIC be išorinės grandinės. Bet mintis?

[Quote = al55] Dėl tam tikrų priežasčių jiems gauti išėjimo įtampa apie 3.6v, kai nėra 38kHz signalo yra pateikti [/quote] Kalbama apie teisę turite sąskaitą LED lašas niekur nuo 1 iki 3v nėra negirdėtas dalykas. Tai dar gerai, kaip aptikimo riba (logika 1) daugumos TTL prietaisai. [Quote = al55] išėjimo sūpuoklės aplink 1v ar taip [/quote] Tai skamba kaip jūs sugavimo diodas už atgal relė.

Dėl imtuvo im naudojant neturi būti jokių išorinių grandinių tiesiog detektoriumi ir matavimo rezultatų volatge su multimetro, kai 38kHz būna ir tada, kai jos nėra, bet jiems vis dar gauti tuos pačius rezultatus? Ačiū už atsakymą.

Labas I've used to paties detektoriaus, ir ji turėtų eiti aukštas, jei jis nėra nustatyti vežėją ir išliks maža, kai vežėjas signalas present.I nepamenu ne ranka, faktinė vertė maža, bet duomenų lape nurodoma maks 0.5V.You įpratęs gauti 0V už vežėjo aptikti. Kaip ir kodėl jūs tik gauti 3.6V išėjimo, kaip jums tiekti Vcc su detektoriumi? Štai ką jos turėtų atrodyti.
4tzm0pz.gif
CH2 (mėlyna) yra detektoriaus išėjimo. CH1 yra vežėjas. (Sprogo perdavimo) Aš užmiršau CH2 buvo AC sukabinimo ir signalo (signalas), greitis detektoriaus produkcijos vertinimas yra iš 4.42V, kai nė vienas oro vežėjas aptikta didelė ir-0.4V, kai vežėjas yra present.Disconnecting vežėjui turėtų traukti detektoriaus išėjimo arti prie savo geležinkelių įtampos

Ačiū jums už atsakymą max0412, i naudoti nuotraukų pwm ir experimenetd su differrent dažnių ir muito santykius 3.8kHz - 40KHz ir rasti detektorius dirbo taip, kaip numatyta (TTL išėjimo) į 25kHz, taikant muitų santykis 50%. I dont žinoti, kodėl ji dirbo šį dažnį, kai vežėjas dažnio detektorius 38kHz. Bet įkalčiais? [Color = darkred] [/color] [color = red] [/color] [color = Orange] [/color] [color = ruda] [/color]

pabandykite naudoti CMOS lygiaverčiai IC ... TTL doesnt pereiti visiškai dėl per tranzistorius jis turi patenkinti savo vidaus schema lašas ... o CMOS yra gebantys sukeisti nuo maždaug 0.2V iki 4.8V ..... Mano

Sveiki Jeigu jūsų visiškai tikri savo gamybos 25 kHz su savo IPS (matuojant su apimtis arba freq skaitiklis), tada norėčiau išbandyti kitą detektorius, jei turite vieną, nes kažkas yra negerai, kad vienas. Aš niekada išbandyti mažo ir didelio freq aptikti įvairių detektorių, tačiau net jei BPF nebuvo lengvinančių signalų, kad lėtas ji vis tiek turėtų būti pajėgūs susekti 38kHz.It turėtų būti apie 34kHz žemas aukštas apie 43kHz. 38kHz vežėjas taip pat turi būti koreguojama ne 1.25kHz ar 20ms countinous I'm darant prielaidą dėl 20ms nuo 20ms. Aš visada naudojamas trūkimo Tx. Dauguma kitų detektorių bus atmesti un moduliacijos vežėjas, kaip triukšmas. Tai nėra konkrečiai nurodyta duomenų lape, bet tai greičiausiai taip ir bus. Jie rodo, vežėjas arba sprogimo perdavimo (kaip pirmiau) 1.25kHz arba nuolat (20ms). Tai yra PNA4602M
Code:
 http://www.semicon.panasonic.co.jp/ds2/SHE00044CED.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back