Problema su paprastais atšaką jungtis dizainas (daugiasluoksnės plokštės)

M

mfarhan1

Guest
Dear all Aš dirbu daugiasluoksnės plokštės, aš padariau paprasta atšaką jungtis į stripline konfigūraciją palaidotas į dielektriku, jos dirba gerai, bet man reikia nurodyti sujungimo vietos, todėl aš įdėti Vias galuose ir nuneškite jį į viršutinį žemės, kuri yra matoma, Dabar problema yra ta, rezultatus yra visiškai skirtingos ir klaidinga, prašome vieno, turintys patirties daugiasluoksnės plokštės patarimų mane

Be atšaką jungtis dizainas labai svarbus yra "Linija simetrijos", kai i = 0 ir v = maks. Jei jūsų pridėta Vias pasikeitė linijos padėtis, sankaba spektakliai bus paveikta.

ačiū, bet Kaip aš galėjau žinoti, kad simetrijos linija nėra trukdomas, noriu imtis signalo liniją iš palaidotas juostos linija išorinį sluoksnį, kad ryšys!

Jei aš suprantu jūsų problemą teisingai turite stripline atšaką jungtis padengtas laidus lapų viršuje ir apačioje, ir dabar jūs turite imtis feedlines į viršutinį laidžių paviršių paviršiaus todėl jūs galite daryti jungtys. Yra tai, kad paviršiaus liniją CPW? Atidžiai išnagrinėti, kur yra nuoroda groundplane ir saugoti liniją ir tarpas tuo pačiu varža, kaip jungtis įvesties ir išvesties. Kita sritis, ieškoti problemų yra su susiuvimo Vias. Visų pirma sumažinti norėčiau pabandyti laikyti juos išdėstyti mažiau nei bangos ilgis ar taip dešimtadaliu. Jums taip pat gali atsižvelgti į keletą eilučių. Šis komentaras gali pradėti atkakli diskusija. Norėčiau pažvelgti į šių ryšių labai atsargiai. Jei naudojamas Vias ten netyčia Nepilni ant linijos? Galite apsvarstyti aklas per iš viršaus į palaidotas dirigentas (ir jokių kitų). Perėjimas į viršutinį sluoksnį ir per per galėjo pristatė netikėtą atspindžiai savo jungtis. Jei turite EM simuliatorius modelio jungtis ir pėdsakų. Jūs galite pamatyti, kur ką buvome paklydę. Sėkmės.

@ Azulykit thats teisė jums Visiškai uderstood mano problema, manau, kad viršuje žemę yra gryno vario lakštas su jame lizdas, kur aš praeiti per ir padaryti maža CPW linijos prijungimo jungtis, Vias yra įdiegta kiekviena jungtis pabaigos, kad jie yra bent liambda / 4 be i cant juos arčiau, kodėl Jūs klausiate, kad uždarytumėte juos lambda/10? antra, kodėl manote, kad man reikia daugiau nei vienas per? Aš ADS pagreitį Kaip aš galiu pamatyti, kur viskas buvo blogai, aš galiu naudoti po apdorojimo vizualizacija i sklypo dabartinės Dabar aš naujas problemas ir dont know kaip matyti problemą, Jei naudojamas Vias ten netyčia Nepilni apie linijos? ne dizainas yra stright pateikti jokių papildomų nebaigtas (i dont suprasti, ką norite paklausti apie nebaigtas) bet šiuo atžvilgiu padėti būtų pastebimas.

Aš paprastai naudoti HFSS ir nesu susipažinęs su ADS funkcijos. Aš bandžiau daryti du atskirus punktus apie per-aisiais. Per, kurį naudojate prisijungti viršutiniame varomas pėdsakų (CPW)-oji vidinės varomas pėdsakų (stripline) turėtų būti sumažintas bent vidinį pėdsakų (stripline) neišeidami iš pabaigoje per kabo (per TVOU). Žmonės paprastai nemėgsta aklųjų Vias, nes jie yra brangesni išsigalvoti. Palikus atviras nebaigtas savo perdavimo linijos sukels čiulpia "iš dažnių praeinamumo. Kuo ilgiau nebaigtas sumažinti čiulpia-out dažnį. Mano antrasis komentaras buvo apie susiuvimo Vias susiejimas viršutinės ir apatinės groundplanes kartu. galvoti apie juos kaip konvertuoti stripline ir CPW eilutes į daugiau bendraašius kaip perdavimo linijos struktūra. Tai yra Vias kad norėčiau vieta netoli. Į HFSS galima sukurti šią struktūrą ir žiūrėti srityse skleisti per prietaisas pamatyti, kur stovinčios bangos pasitaiko ir gauti, kur ką reikia koreguoti idėja. Aš praleidau savo paskutinę žinutę, kol tik dabar. Tikimės, kad tai padės. Linkėjimai

dėka Azulykit, aš labiausiai probabbily naudojant aklas per, taip ADS negaliu pasakyti apie stovinčios bangos vizualiai, todėl aš galvoju, kad būtų imituotos jį HFSS, kad galėčiau išsiaiškinti problemą

Manau, yra tam tikrų, kaip naudoti terminas čiulpia-out apribojimas. Gal aš turėtų išvalyti savo žodyną ir sakyti "labai sumažėjo S21", o ne .........:?: [size = 2] [color = # 999.999] Parašytas po 51 minučių: [/color] [ / size] Just another minties: prieš jums sukurti visą modelį įsitikinkite, tiek CPW ir striplines yra 50 omų. Kai jie tuo pačiu varža tada pridėkite dvi ir eik iš ten. Struktūros yra lengviau de klaida yra Aš esu pagrįstai įsitikinusi, kad dalys yra darbo pirmas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back