Problema su OP-AMP produkcijos LP filtras

K

kar2on

Guest
I've got LP filtras dizaino pateikiamas toliau, aš pagaminta grandinė, ant PCB lenta ir visi sujungimai yra teisingi. Tačiau, kai aš indėlis sinewave, atrodo, kad tik triukšmą generuoja išėjimo. Įėjimas yra 100mV sinewave ant 35Hz dažnį. Kaiščiai yra tinkamai prijungtas, tik dalykas, kad suteikėte man problema yra atsiliepimus pasipriešinimą. Kai grandinė yra, varža matuojama nuo pin 2 iki žemės eina į begalybę "atviros grandinės", bet kai aš įjungti grandinės, pasipriešinimas nueina 51k. Ar tai normalu? Aš dukart tikrinama jungčių daugybę kartų ir išmatuojamas įėjimo įtampos, kaip gerai, aš net pakeisti Opamp bet grandinė vis dar neveikia .. prašome padėti. Ačiū.

Jei nesate naudojant BALANSAS įėjimai jie turėtų būti palikta nesusijusios. Žiūrėti tinkamai naudoti duomenų lape.

Problema iš tikrųjų yra grandinė veikia breadboard, bet ne čia .... Aš atidarė kaištis 8, nes tai tik vienas nenaudojamas.

Taigi, iš tikrųjų, kaip yra smeigtukai 1 ir 5 susijusias savo PCB?

Aš pakilti jiems .... Problema ta, kad aš pastatė grandinė, ant breadboard ir ji veikia, bet ne ant PCB.

Jūs negalite gauti teisingą atsparumo matavimas su galia. Jei jis neveikia, tai geriau patikrinti darbo taškas pirmasis. Kas yra DC įtampos iš Opamp produkcija? Ji turi būti 0V DC, jei viskas yra gerai.

Kas yra DC įtampos iš Opamp produkcija? Ji turi būti 0V DC, jei viskas yra gerai. Ką tai reiškia? Jeigu i pirkimo 3VDC tiek sąnaudų turėčiau gauti 0V?

turi būti ąją negerai ant PCB, kaip apie B1 ir B2? kaip apie įvesties dc kompensuoti iš sinewave? Jums gali sočiųjų Opamp?

Labas Kar2on, Be schematiškai rašėte, stebėti C4 pin jungtis į žemę jis prijungtas tinkamai? Balanso žaliavos encicled žalia spalva. Tai rodo kai kurių klaidų apskritai ORCAD. kas buvo klaida rodomas? Pagarbiai, Sudhir

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back