Problema su ontrolling nuolatinės srovės variklis (dvikrypčio), naudojant AT89S52 ir L293D

J

Js_Ong

Guest
Hi all, Aš kontroliuoti DC variklis (dvikrypčio) naudojant AT89S52, aš sujungtas išėjimo signalą į L293D. bet nesuprantu, kodėl kai aš DĖL mikrovaldiklio grandinės srovė teka per variklio net i havent L293D grandinės? (Galiu pajusti elektromagnetas prie variklio) Aš prijungtas Susisiekti 1 ir 9 tiesiogiai į Vcc, kaip aš ką tik kontroliuoti aukšto ir mažo impulso.

Aš nesu, Atmel mikrovaldiklis ekspertas, bet čia gali vyksta, jei Atmel IPS *. - Dauguma mikrokontrolerių turi Tri-State skaitmeninių I / O smeigtukai. Teigiama, yra aukštos, žemos ir aukštos varža (dar žinomas kaip aukštos Z). Kai mikrovaldiklis atsibunda, smeigtukai paprastai yra aukšto-Z valstybės. - Kadangi kaiščiai yra aukštos Z valstybės mikrovaldiklis nėra vairuotojo L293D. - Kažkas yra vairuotojo L293D. Tai galėtų būti, pavyzdžiui, ant lentos klaidžiojančiosios srovės. Ar tai atitinka jūsų pastabas? Kas atsitinka, jei fiziškai pašalinti mikrovaldiklį ir galios iki grandinę? Yra "Yahoo" grupė, kuri turi gerų diskusijų variklių valdymo aparatūros: http://tech.groups.yahoo.com/group/osmc/ OSMC reiškia Open Source Motor Controller, žmonės, grupė buvo iš tikrųjų pastatyta pagal aukščiausius standartus. ------------------------------ * Aš taip pat kai kurias prielaidas apie savo procedūrą ir schematiškai. Tai padėtų, jei jums po savo schema fragmentus iš jo.

Prašome rašyti savo grandinę ... kaip jūsų laidinio Įjungti smeigtukai? Ar jūs naudojate Breadboard?

Klaidžiojančiųjų įtampas diske ir leidžia smeigtukai gali pereiti tiltą. Jei diske nėra atvykusįjį mikrokontroleris, pabandykite įdėti 10k ar daugiau išgriauti rezistorius kontrolės kaiščių Bridge modulio.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back