Problema su MatLab optimizaciją

L

Lubinas

Guest
I've been writing a funkciją Matlab ...įvesties parametrai:
a, b, c, d ir
e ...

Aš galiu nustatyti klaidą (arba tikslas) funkcija turi būti sumažinta ....

Aš problemų siekiant įgyvendinti programą, kuri optimizuoja klaidos funkcijos atsižvelgiant tik tam tikrą numeris sąnaudas (pvz., b parametras tik).

Can anyone help me?

Thanks in advance.
Lubinas

W ciągu ostatnich dwóch lat zainteresowanie Polaków usługą Dropbox wzrosło niemal dwukrotnie. Ciągle jednak nie jest ono imponujące - trzykrotnie częściej korzystają z niej np. Duńczycy - wynika z analizy przeprowadzonej przez Gemius.

Read more...

naudokite funkciją fmins.

pridėti prie savo tikslo funkcija yra galimybė sąnaudų (pvz., "ab" eilutę), kurioje nurodyta veiklioji parametrus į optimizacion ir CASE savo programą taip, kad considère į galimybes.Ši galimybė sąnaudų gali būti paleidžiamos iš optimizavimo funkcija.Tikiuosi, kad suprasti savo problemą.Nosis ...

Ar jūsų optimizavimo problema ką nors į duomenų?Jei taip, patikrinkite,
ar statistinį įprastinės kuris buvo parašytas Matlab (statistika ir Ekonometrikos)Lubinai rašė:

I've been writing a funkciją Matlab ...
įvesties parametrai:

a, b, c, d ir e ...Aš galiu nustatyti klaidą (arba tikslas) funkcija turi būti sumažinta ....Aš problemų siekiant įgyvendinti programą, kuri optimizuoja klaidos funkcijos atsižvelgiant tik tam tikrą numeris sąnaudas (pvz., b parametras tik).Can anyone help me?Thanks in advance.

Lubinas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back