Problema su LED pranešimą monitorius [url] www.woe.de.vu [/ url]

P

pasicr

Guest
Sveiki, aš rasiu šį www.woe.de.vu projektą. Tai lėmė pranešimą ekranas su atmel 89c2051 ir ekrano tvarkyklė MAX7219. Aš padarysiu tai LED ekranas su 11 modulius (kiekvienam modulis susideda 64 atskirų šviesos diodai). Kaip aš turiu problemą. Led mesage kalbomis dirbti tik su 3 moduliai. Kai aš prijungti modue Nr. 4 nieko ekrane. Visos lentos yra powerred su +5 V iš kompiuterio maitinimo (su 15A). Tikriausiai išėjimo iš ATMEL 89c2051 (signalas LOAD, Laikrodis ir duomenų), neturi pakankamai galios visiems moduliai ??????? Ar kas nors turi patirties su šiuo projektu, jei kas nors padaryta šio projekto prašome meil mane, mano
14_1171244266.gif
 83_1171244728.gif

Patikrinkite 4. Modulis, jei yra ant jo problema.
Tikriausiai išėjimo iš ATMEL 89c2051 (signalas LOAD, Laikrodis ir duomenų), neturi pakankamai galios visiems moduliai
Pabandyk buferio KROVINIŲ ir Laikrodis signalą.

Labas budhy, bet idėja, kaip buferinis šį signalą? Dėl

Išbandykite šį
82_1171293324.gif
bet įsitikinkite, kad visi jūsų ekrano modulis veikia tinkamai

Sveiki, aš pridėti ASM failą iš vadovaujama žinutę projektas iš www.woe.de.vu , Jei kas nors turi patirties ir laiko man reikia pagalbos abouth tai, Šiuo projektai yra naudojamas MAX 7219 LED ekranas vairuotoją. Man reikia Maksimalus pagalbos intensyvumas šviesos diodai, kaip aš galiu tai padaryti, antroji man reikia scroling greičio pokytis, ASM failas yra Vokietijos lenguage, kas nors pasakys man "kur" yra greičio vertės, ir galiausiai, man reikia gero Asembler padaryti hex kodas, Dėl

Sveiki nariai, yra būdas, galima naudoti kitą registre keičiamas kaip 74hc595 vietoj max 7219 dėl šio projekto.

Labas Segmex, prašome paaiškinti, kokia problema turite, gali būti aš galiu jums padėti, jei jūs dirbate dėl vadovaujamos pranešimų ekrane iš www.woe.de.vu , dėl

I dont turėti mano rajone max7219 ir yra būdas aš galiu naudoti kitą galima perkelti registro kalbomis.

Labas Obialor, galite užsisakyti nemokamų pavyzdžių MAX7219 iš www.maxim-ic.com , vienu laivu galima resieve ne daugiau kaip 5 qto. Pakartokite, kad kelis kartus ir max7219 čia ... Dėl

Sveiki nariai, yra būdas, galite naudoti kitą registre keičiamas kaip 74164 vietoj MAX7219 LED juda kalbomis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back