Problema su lėta reakcija SIM900D

V

vipin kumar

Guest
Labas, Aš naudoju SIM900D MODULIS MANO TRANSPORTO PRIEMONIŲ Tracker ji dirba gerai, bet jo atsakymas yra lėtas, palyginti su SIM300D kurį aš naudoju ankstesnieji, bet kaip SIMCOM nustojo GAMYBOS SIM300D Taigi, aš į Shift SIM900D.BUT, aš negaliu toleruoti lėta reakcija Prašome pasiūlyti bet koks sprendimas atnaujinti savo produktą SIM900D PROPERLY.AS Aš naudoju tos pačios aparatūros SIM900D KAIP UŽ SIM300D Tai gali būti problema, tačiau bendrovė sako Abi šios priemonės yra tos pačios ir nereikalauja Bet kuri aparatinė įranga, kaita. :: Prašome padėti man, jei turite kokių nors PATIRTIS su SIM900D AČIŪ IŠ ANKSTO

galite, prašome rašyti šiek tiek daugiau info? ją išspręsti dabar?

Labas, Aš naudoju SIM900D MODULIS mano transporto priemonę Tracker jis veikia gerai, bet jo atsakymas yra lėtas, palyginti su SIM300D kurį aš naudoju ankstesnieji bet kaip SIMCOM nustojo gaminti SIM300D TODĖL AŠ ESU judėti SIM900D.BUT negali toleruoti lėta reakcija Prašome pasiūlyti bet kokį sprendimą atnaujinti savo produktą SIM900D PROPERLY.AS Aš naudoju tos pačios aparatūros SIM900D KAIP UŽ SIM300D Tai gali būti problema, tačiau bendrovė sako Abi šios priemonės yra tos pačios Bet kuri aparatinė įranga, kaita ir nereikalauja:?: Prašome padėti su manimi, jei turite, kai su SIM900D AČIŪ PATIRTIS IŠ ANKSTO
Aš naudoju sim900D mano projektas ir aš negaliu gauti jokio atsakymo iš prietaiso. Pavarčiau visi aparatūros, viskas veikia gerai, išskyrus serijos komunikacijos .... Bet koks pasiūlymas išspręsti šią problemą??

man per daug čia ... visos jungtys buvo aiškiai .. tinkamą elektros energijos tiekimo tinkamo duomenų kabelio naudoti .. išbandžiau visus baudrates ... , bet dar nėra komunikate buvo padaryta iš mano PC sim900D ... buvo bandė sim500w ir sim300d visi dirba gerai .. , išskyrus sim500w jos GPRS komandos ... galėtų padėti mums viltį ką nors .. Siunčiamas pranešimas į SIMCOM .. bet jokio atsakymo dar nėra ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back